Овъргаляха звездата на Ботев Пд в яйца и брашно (видео)

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Нестандартен начин да честитят рождения ден на съотборника си Вандер Виейра избраха футболистите на Ботев. Бразилецът, който днес навършва 24 години, бе „окъпан” с брашно и яйца веднага след сутрешното занимание на отбора.

За да осъществят бързо и безпрепятствено замисъла си, „канарите” набързо разработиха пъклен план. Основна роля в него имаше рехабилитаторът Ангел Йорданов, който загрижено привика „жертвата” на масаж в близост до ъгловото флагче веднага след края на тренировката.

След като се озова легнал по корем върху терена, Вандер се превърна в лесна плячка. Само няколко секунди бяха необходими на футболистите, за да вземат скритото наблизо „оръжие“ и да атакуват рожденика с него. Покрит със смес за готварска панировка, кариоката бързо се ориентира в ситуацията и контраатакува с оцелелите след атаката амуниции.

След като в крайна сметка мисията приключи успешно, съотборниците на Вандер му помогнаха да се измие с минерална вода и всички заедно се оттеглиха към стаите си в хотел „Беркут”, където играчите ще почиват между двете тренировки в сряда.

Бразилецът е вторият рожденик в отбора на Ботев през настоящата седмица. Ден преди него с почерпка се отчете Станислав Костов, който стана на 21 години. Останалите от тима обаче бяха по-благосклонни към нападателя и той не бе изненадан, както това се случи с Вандер.

Видео и снимка: botevplovdiv.bg