С чанта Stradivarius под ръка » eMODNO да имам

0
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дамската чанта е аксесоар, който ни е не само любим, но и необходим. Изборът на практичен и стилен вариант е изключително важен. Необходимо е да притежаваме модел, който лесно ще съчетаем с облекло, предназначено за различни поводи.

Днес ви предлагаме да разгледате есенно-зимната колекция чанти на Stradivarius, защото считаме, че има шикозни модели за всеки вкус, дизайнът е атрактивен, а и цените са много достъпни.

От испанската марка знаят как да поглезят дамите с интересни предложения. Виждаме най-различни модели по отношение на форма, материя, стилистика, цвят и предназначение.

Работещите дами ще се чувстват чудесно с големи градски чанти с къса или дълга дръжка. Парти момичетата могат да заложат на мини вариант или ефектен клъч. Колоритни раници или практични спортно-елегантни модели, които се премятат през тялото, ще донесат удобство на всички жени, които ценят комфорта в модата.

Може да изберете модел от мек велур или изкуствена кожа. Цветната палитра също е богата – откриваме класически и неутрални нюанси или ярки багри като червено, зелено, жълто, оранж, розово. Атрактивни детайли като капси, ресни, камъни внасят модерно звучене на колекцията.

Автор: Делица Цонева