Ласкин размята сина на Ламбо и майка му Ирен Кривошиева

2
Добави коментар
alagin
alagin

Актьорът Иван Ласкин не издържа на изнервените Ирен Кривошиева и сина й Владимир Данаилов.

Гостът в къщата на брадърите заплаши момчето на Стефан Данаилов да го опердаши пред цяла България, тъй като само излагал депутата от Коалиция за България. Според Васко да Гама младият пастор прекалява с нахалството си и постоянно прекрачва чужди територии в къщата. Владо пък сам предложи на Ласкин да му забие два шамара, но актьорът запази хладнокръвие, стисна зъби и успя да издържи на предизвикателството.

Майката на Владо, актрисата Ирен Кривошиева, изпадна в истерия и започна да крещи по Иван Ласкин и да го обвинява, че пие от сутринта. Актьорът се обърна срещу двамата и ги засече, че са бездарници и не са постигнали нищо в живота, а синът на Ламбо е възпитаван грешно. Това още повече вбеси майката и като орлица започна да се драчи с приятеля на водещата Алекс Сърчаджиева.

Ласкин сподели, че Стефан Данаилов му е много близък и няма да позволи да го излагат по подобен начин. За Ламбо се застъпи и Андрей Слабаков в студиото на „ВИП Брадър“. Той беше категоричен, че синът му е едно объркано момче. Алекс Сърчаджиева пък единствена се забавлява искрено в цялата ситуация. Актрисата гледа под похлупак как половинката й Ласкин се превръща в дразнител номер едно в къщата и същевременно в любимец на публиката с мъжкарското си поведение. Останалите съквартиранти пък са мнение, че Ирен и синът й нямат място в къщата на виповете.

Певицата Марияна Попова констатира, че двамата успешно, но несправедливо експлоатират името на майор Деянов от „На всеки километър“. Кристина Патршкова пък съжали младия мъж. Според нея Данаилов – младши не е усетил бащината обич и все още не е влязъл в строго пазената семейна територия на Ламбо. Думите й, както и избухванията на Влади срещу баща си, разплакаха Венета Райкова в студиото на Нови хан.