Онлайн магазин Adell – дамски часовници, мъжки часовници, бижута и аксесоари | FOSSIL, ESPRIT, POLICE, DKNY, MORELLATO, MISS…

3
Добави коментар
dimoavenue
dimoavenue

Добре дошли в онлайн магазин Адел за маркови часовници и бижута!

Магазин Адел Ви предлага разнообразие от модерни, елегантни и стилни или спортни дамски и мъжки часовници, бижута и аксесоари на световни дизайнерски и часовникарски марки като FOSSIL, ESPRIT, MISS SIXTY, MORELLATO, DOXA, ARMANI, DKNY, DOLCE & GABBANA, POLICE, REPLAY, ALFEX, DIESEL и др.

Уникалните дизайнерски бижута и часовници са изработени от висококачествена стомана и кожа. А всички часовници са с гаранция от 2 години за механизъм.

За да намери всеки своето уникално бижу или часовник, ние отворихме за Вас онлайн магазин, който е на разположение денонощно.

В магазин Адел ние държим на качеството и вниманието към клиента. Винаги се стараем да сме в помощ на всеки Ваш избор, за да получите самочувствието, което заслужавате. Независимо дали обичате смели цветове, класически стил или дори нещо малко по-футуристично, ние можем да Ви предложим всичко това в богат асортимент от артикули на водещи производители в света на съвременните бижута и часовници.

Разгледайте нашата колекция от гривни, пръстени, обеци, колиета и аксесоари, както и разнообразието от мъжки часовници и дамски часовници, които предлагаме. Изберете подходящите за Вашия вкус и индивидуалност и си подарете уникалност или намерете повод да зарадвате любим човек.

За да пазарувате при нас, не е необходима предварителна регистрация. Необходимо е просто да добавите желаните артикули към Вашата потребителска кошница и да попълните данните, необходими за доставка. Може да направите Вашата поръчка и на телефон: 054 / 88 35 88.

Магазин Адел може да откриете на адрес: гр. Шумен, бул. Славянски 10.

Приятно пазаруване!