Илиан Илиев: „Когато поемеш отговорност, трябва да побеждаваш“ – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

снимка: levski.bg

Наставникът на Левски Илиан Илиев даде пресконференция преди срещата от осмия кръг в А група срещу тима на Литекс.

„Димитър Везалов и Владимир Гаджев ще пропуснат мача. Надявам се да нямаме повече проблеми. Знаете, че Станислав Ангелов не тренира цяла седмица, но ще се включи днес в заниманията и ще играе срещу Литекс. Опциите ни не са много и сме ограничени в защита, което ще наложи той да се включи именно в отбраната.

Ако беше в средата, липсата на Влади нямаше да се отрази толкова. Знаете, че при Прохазка и Димов я няма тази креативност, която има Влади Гаджев. Тяхната сила е повече в дефанзивен план. Все пак, ние имаме и други опции – Христо Йовов, Антонио Вутов, Боби Цонев, Ради Цонев и други. Със сигурност, ще трябва да държим топката далеч от нашето наказателно поле и да бъдем компактни“, каза Илиев.

„Не беше приятно, че Локомотив София ни изравни в последната минута. Дори и с този гол, и без него, ние знаем, че имаме много работа пред нас. Поехме отговорност и казахме, че ще се борим за титлата, въпреки че сме зад Лудогорец в момента. Ограничени сме и в опциите за състав.

Доближихме се до идеала при групата за мача с Ботев, когато повечето ни играчи бяха здрави. Когато поемеш отговорност, трябва да побеждаваш и да градиш отбор. Това е редът на нещата“, добави Илиев.

Левски и Литекс ще играят срещата от осмия кръг в петък от 19 часа, на стадион „Георги Аспарухов“ в София.