Грим за зелени очи

1
Добави коментар
ant_iv
ant_iv

Когато става въпрос за очите трябва да сме много внимателни в избора си на грим. Визията на дамата до голяма степен се определя от погледа. Излъчването и обаянието й зависят 90% от правилните сенки.
Всеки цвят очи си има своята специфика. Зелените очи са толкова изящни, че вероятно си мислите – какъвто и грим да им сложим те ще изглеждат превъзходно! До някъде сте на правилния път, но има малки подробности, които трябва да се знаят.

1. Задължително избягвайте синьото във всичките му нюанси! Тъмно и наситеното розово са враг на красивите ви зелени очи. Ако все пак го харесвате изберете нежно розовия тон. Забравете сребристото, то също не би ви подхождало.
Изброените цветове само ще замъглят окото и няма да подчертаят неговата естествена красота.
2. Искате да сте неотразима както през деня така и през нощта! Спрете се на кафявото във всичките му нюанси. За дневен грим се насочете към млечно-кафевия цвят. Ако искате да ви забележат на вечерно парти изберете черното, тъмно или наситено кафевия тон.
3. Люляковия или лилавия грим могат да бъдат разкошно допълнение към неотразимите ви очи! Ако желаете да ви забележат рискувайте с тъмно лилаво и го опушете със сиви сенки в края на окото, подчертайте с черен молив. Това е едно смело решение за вечерта. В ежедневието си може да изберете меките цветове на тази гама както и бледо розовото.
4. Не забравяйте спиралата, тя е своеобразен завършек на всичко! Имате избор от черна или кафява в зависимост от цвета на сенките.
5. Едно червено червило никога не би било излишно. Зелените очи имат нужда от него!

Грим за зелени очи 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари