Спортни залози в „bet365“

2
Добави коментар
jimflex
jimflex

Написано от Administrator on 07 Октомври 2012. Posted in Футболни прогнози – Други

Спортни залози в „bet365“:

Бет365 е един от най-големите британски букмейкъри. От 2008-а година той е преведен на български език и получава сериозна популярност в страната. В момента тази букмейкърска къща е една от най-актуалните в цяла Европа. Мнозина хора предпочитат да използват именно този букмейкър, поради причината, че предлага сериозен диапазон от спортни събития в най-различни спортове – футбол, тенис, волейбол, баскетбол, снукър, бейзбол, американски футбол и още много други. 

В момента Бет365 предлага начален бонус от 100% до 100 лв.

Той може да се използва само и единствено от нови клиенти, които трябва да направят минимален депозит от 10 лв. и ще получат 100% върху своя депозит. 

Пример: При регистрация и първи депозит от 20 лв. участникът ще получи от Bet365 допълнително още 20 лв. и по този начин на своята сметка ще има 40 лв., а всъщност ще е депозирал 20 лв.

Тази оферта е валидна за български граждани и може да бъде използвана от тях. Офертата е валидна за депозит до 100 лв., при което участникът ще получи 100 лв. допълнително към своята сметка. Следователно при първи депозит от 100 лв. на сметката на участникът ще има общо 200 лв. 

Важно:  -Офертата е валидна само за нови клиенти на букмейкъра. За да се възползва от нея всеки клиент трябва предварително да се е запознал с допълнителните условия, които може да бъдат намерени на сайта. 

-Бонусът не се начислява автоматично. За да се добави към сметката, участникът трябва да отвори своята и-мейл поща, където ще получи код за активация. Този код трябва да бъде въведен в специално поле за целта, което може да намери на сайта на букмейкъра. 

Бет365 предлага също още много бонуси и оферти, които могат да бъдат намерени на сайта. Букмейкърът предлага оферти както на своите нови клиенти, така и на досегашните си.

Бонусът до 100% към първи депозит е валиден само за нови клиенти !