Френски шик с Марион Котияр » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Красивата френска актриса Марион Котияр винаги умее да пленява със своя неподправен чар, нежно женствено излъчване, класа и стил – достоен за уважение. Определено визията на звездата носи чертите на френския шик, допълнен от деликатна доза блясък. Затова днес в рубриката ни „Упражнения по стил” решихме да откроим характерните за Марион модни превъплъщения, разглеждайки част от впечатляващите аутфити, с които сме я виждали на различни събития.

От дълги години брюнетката е лице на модна къща Dior, затова голяма част от гардероба й се състои от дизайнерски творения на марката. За различни мероприятия актрисата и модел залага именно на разкошни рокли, които представя по най-добрия начин.

Нейната вродена женственост и изисканост определено прилягат на идеологията на марката, затова тоалетите на бранда подчертават излъчването на звездата, а то от своя страна придава живот на дрехите. Независимо дали е с рокля от котюр линията на Christian Dior или носи прекрасен модел за коктейл, Котияр изглежда прелестно и грабва вниманието на мига.

Това, което най-много ни допада, е че Марион успява да разчупи дори строго официален тоалет или абсолютно неутрална като цвят рокля с екстравагантни колоритни обувки за акцент, асиметрична прическа или ефектно бижу. Нейната сила се състои в умението да придава нотка блясък и артистичност на елегантната визия.

Това качество на актрисата веднага я превръща в модна икона, знаеща как да изрази личната си натура и индивидуален вкус чрез дрехата и всеки детайл, който я прави завършена.

Прическите на актрисата са разнообразни и интересни – от обемни кокове и кокетни букли до лежерно начупени кичури, но винаги има нещо закачливо и различно, което да я отличи. Асиметрията много често присъства в изборa на прическа на Котияр.

В ежедневието французойката също умее да бъде различна. Виждали сме я както в спортен стил – с дънки, топ и аксесоари, така и ултра елегантна или път много артистична и кокетна. Марион обожава шапките тип бомбе, а чантата Dior e почти задължителен аксесоар дори в casual аутфитите на звездата.

Момичешки чар, абсолютна женственост, строга елегантност или екстравагантен шик – Марион е като хамелеон, но уникалното при нея е, че тя винаги успява да изглежда себе си…

Автор: Делица Цонева