Добре дошла на есента! » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки високите температури напоследък, есента дойде и ние трябва да я посрещнем подобаващо и с усмивка. Затова днес решихме да ви дадем страхотни идеи как да украсите входната си врата по един креативен начин, поставяйки венец. Така ще придадете настроение на дома си още преди да сте прекрачили прага на жилището си.

Може да си купите готов венец, но още по-страхотно е да опитате сами да го сътворите. Най-хубавото през есенния сезон е, че разполагаме с изключително много материали от природата, които ни позволяват сами да създадем артистична декорация.

Използвайте клонки, красиви сухи листа, кора от дърво, подходящи есенни цветя (може и сухи), шишарки, декоративни тиквички, малки зелени ябълки, глави чесън и всякакви други натурални суровини, които има в изобилие през есента както сред природата, така и на пазара.

Комбинирайте по ваш вкус с панделки, канапено въже и други подходящи материали. Може да направите венец дори само от текстилни мотиви. Въпрос на въображение е да създадете неповторима аранжировка, която да украси вратата ви и да приветства всеки с „Добре дошъл!“.

Автор: Делица Цонева