Магическа чаша!?

5
Добави коментар
Iva82
Iva82

Вярвате ли в магията на чашата от която пиете вечерното си питие?

Още от антични времена хората са вярвали, че чашите имат магическа сила. Те могат да ви направят непобедими или да ви подарят силата с която да мачкате конкурентите си като с валяк. Поради тази причина Българският кан Крум е направил златна чаша за вино от черепа на император Никифор, след като го е разбил в битка. Той е вярвал, че като го позлати и превърне в златна ритуална чаша или бокал за вино и пие от него ще вземе силата на победения император.

Представяте ли си какъв ефект ще се получи в днешно време ако пиете вино пред гостите и бизнес партньорите си от подобен позлатен или сребърен бокал?  Просто това е небивал фурор, който малко хора могат да си позволят днес.

Именно поради тази причина употребата на позлатени ритуални чаши и аксесоари предоставят на собствениците си небивал успех и самоувереност.

Подобни ВИП предмети, уникати и призове за официални събития и специални ритуали се произвеждат от фирма „Зографов и Сие“.  Ако искате да усетите вкусът на магическата чаша може да я поръчате с  ръчна изработка, която да носи фирменото лого или гравирана с Вашето име.  Вижте някои от новите продукти на фирмата от дърво и сребро Проба 950. Всички изделия притежават сертификат за идентичност. Усетете вкусът на магическата чаша.