Sanny Alexa отказала на фолка… засега

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Пред bliasak.bg изпълнителката от X Factor Sanny Alexa потвърди, че е получавала предложения от известни фолк изпълнители за общ проект, но на този етап ги е отхвърляла.

Харесай страницата ни във Facebook

„Не искам да конкретизирам от кого, ще кажа само, че са от мъже и от жени, и то доста известни. Предполагам, че са известни, щом аз ги знам. Всъщност може пък да експериментирам и да направим нещо, не знам още“, сподели Сани.

Певицата допълни, че неведнъж и след нейно участие й се е е случвало да чуе похвала от колега от фолк жанра, дори изказване от фолк изпълнител, че й е фен.

„Аз лично познавам Азис, с Анелия съм си говорила, след едно мое участие наскоро пя Алисия, която каза, че много ме харесва. Честно казано, не съм много в час кой какво точно прави и пее. Но на участия и въобще в музикалните среди са идвали фолк изпълнители да ми кажат, колко харесват това, което правя. Това беше върхът – не знаех дали да плача или да се смея, но предполагам, че това е хубаво. И фолк изпълнителите да са фен на някого, защото в повечето случай те са фенове на самите себе си“, каза шеговито се R&B певицата.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It