Ето я Емануела на Емануела и Джордан

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Видеото към втората обща песен на Емануела и Джордан „Емануела“ вече е на екран в ефира на Фен ТВ.

Харесай страницата ни във Facebook

Както Меломан.бг | Музиката на твоя живот вече писа, песента е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, а текстът е дело на Росен Димитров. Режисьор на видеото е Николай Скерлев.

„Много раних и с много играх, но както с теб – с никой не бях“, разкрива душата си Емануела пред Джордан и го моли да й повярва, че той е единственият за нея.

Именно такъв любовен сюжет, осеян с много драматизъм и разбити сърца, се разиграва в най-новото дуетно видео на звездите на „Ара мюзик“.

В „Емануела“ лирическата героиня се опитва по всякакъв начин да убеди своя любим, в лицето на Джордан, че въпреки „всички предишни“ той е избраникът.

„Във видеоклипа аз си имам приятелка, а Емануела приятел. Тя обаче така ми завърта главата с мили думи, че накрая съм готов на всичко за нея“, разказва Джордан.

Всъщност, сюжетът за видеото хрумва на Емануела. Тя го споделя с Николай Скерев, който успява да пресъздаде романтична любовна история, в която всеки може да открие себе си.

„Основни действащи лица, освен аз Джордан, са мои близки приятели – Таня и Стоян, които се справиха повече от страхотно с ролята си на прелъстени и изоставени“, допълва шеговито Емануела.

За локация на снимките изпълнителите избират един от най-елитните клубове в Пловдив – Secrets, както и къща на техен познат. Докато двете звезди сменяли тоалетите си се оказало, че на съседната кооперация се вири купон.

Празнуващите толкова много развълнували Емануела и Джордан, че двамата решили да им направят серенада с едни от най-популярните си песни.

За стайлинга на звездите на „Ара мюзик“ се погрижила Августина Маркова – Тути.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)