Подари си празник с Девин

1
Добави коментар
pgp

Участващите търговски марки и опаковки са: Минерална вода DEVIN в опаковки от: 1,5л., 2,5л., 6 л., 7л. и 11 л. както и Изворна вода  DEVIN в опаковки от: 1,5л., 2,5л.,  6 л., 7л. и 11л., които ще имат промоционален код върху капачката. 

Всички капачки с промоционални кодове могат да бъдат разменяни за награди по определения в настоящите Официални правила начин.

За периода на Промоцията “Подари си празник с DEVIN” ще бъдат раздадени следните награди:

* 2100 броя сервиза с 6 бр. стъклени чаши DEVIN;

* 100 броя предплатени карти Gift card, всяка една от тях на стойност 200 лв.;

* 10 броя предплатени карти Gift card, всяка една от тях на стойност 2000 лв.

Наградите «предплатена карта Gift Card» са доставени за «Девин» АД от «Интеркарт Файнанс» АД по силата на сключен между тях договор. Предплатените карти са валидни за  закупуване на стоки или услуги от всички търговски обекти, които работят с ПОС терминал. Сумата не може да бъде изтеглена в брой.

Наградите предплатена карта GiftCards на стойност 200лв. и 2000 лв. са издадени в български лева и са предназначени за използване само на територията на България, във всеки търговски обект, приемащ плащания посредством ПОС терминал с карти носещи логото  на MasterCard.

Всеки, който закупи Участваща опаковка с промоционален код, отпечатан от външната страна върху капачката, има право, ако  регистрира датата и кода, да участва в томбола и да спечели :

* За 1 регистриран код:  сервиз от 6 бр. стъклени чаши DEVIN (по 30 сервиза ще бъдат изтегляни в томболата  като награда всеки ден или общо  2100 бр.  сервиза за периода на Промоцията);

* За 5 регистрирани кода:  предплатена  награда карта  Gift card на стойност 200 лв.

(всяка седмица ще бъдат изтегляни като награда 10 карти Gift card, или 100 броя карти за периода на Промоцията)

* За  50 регистрирани кода: награда предплатена карта Gift card на стойност 2000 лв.

(тегленето на 10-те награди „предплатена карта Gift card на стойност 2000 лв.” ще бъде еднократно в края на Промоцията)

Всеки потребител, който е закупил Участваща опаковка с промоционален код, отпечатан върху капачката и видим за потребителите, има право да участва в томболите за описаните по-горе награди, ако  се е регистрирал  по един от следните три начина: на  Промоционалния сайт, чрез SMS на кратък номер 1860 за всички мобилни оператори (цена на SMS към Мтел и Глобул 0.14 лв. с ДДС, към Виваком – 0.15 лв. с ДДС) или на Facebook страницата на „Девин” АД.

Краен срок за участие: 09 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.