Бърза помощ при болки в кръста и гърба

2
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

Бърза помощ при болки в кръста и гърба

Знаете ли какво трябва да направите, ако ви из­ненада остър пристъп на болки в гърба, как да окажете първа помощ на себе си или на някой свой близък?

Открийте удобно положение, при което болка­та изчезва – например легнете по гръб, поставете висока възглавница под коленете си и се поста­райте да не мърдате.
Вземете някакво обезболяващо: аспирин, ибупрофен, парацетамол, диклофенак.
Поставете върху болното място грейка или за 7 минути подръжте отгоре опаковка дълбоко замразени зеленчуци, увита в кърпа това импро­визирано спасително средство носи облекчение на около 30% от страдалците. И студът, и топлина­та са способни да премахнат мускулните спазми
и напрежението, следователно да намалят болката.
През първите часове на пристъпа се мажете с кремове, съдържащи конски кестен или ментол, за да предотвратите отоците.
Не се залежавайте. Щом болката се притъпи,  лека-полека се раздвижете.

 

Искате да спрете болките в кръста?

Ако ви мъчат проблеми с кръста, изпитвате скованост и постоянен дискомфорт, а нощем се мятате в леглото, защото болката не ви напуска, не бързайте да се отчайвате! Просто ви трябва –

 

 

магнитен колан за болки в кръста Нанобелт

НАНОБЕЛТ -КОЛАНЪТ,  КОЙТО НАИСТИНА ПОМАГА  ПРИ  БОЛКИ  В  КРЪСТА

Магнитният колан за болки в кръста НАНОБЕЛТ прилепва плътно, укрепва и въздейства директно на засегнатите участъци. Подобрява мускулния тонус, съдейства при:

дископатия; дискова херния; шипове на лумбалните прешлени; лумбаго; ишиас; артрозни възпаления; постоянна преумора и др.

Само сега може да купите магнитен колан за болки в кръста Нанобелт на специална цена с 10 % отстъпка – намален от 58лв. на 52 лв.!