Готварска книга за iPad с Angry Birds мотиви

4
Добави коментар
wweb
wweb

Финландската компания Rovio, знае как да забавлява феновете и да поддържа „Agry Birds искрата“ запалена. Освен няколкото уникални епизода на играта и нейния обратен еквивалент (Bad Piggies), на пазара се появиха играчки с лика на героите, костюми, паркови атракциони, снакс и дори анимационен филм, който се очаква съвсем скоро. Но, днес Rovio изненада всички с още един член от продуктовото семейство на Angry Birds – Готварската книга за iPad „Bad Piggies’ Best Egg Recipes“.

Дигиталното кулинарно издание съхранява 41 рецепти с яйца. Но, то не е просто книга, а интерактивно забавление за феновете на Angry Birds, които обичат да готвят, както и за тези които не знаят как се правят дори бъркани яйца. Приложението съдържа рецепти с инструкции стъпка по стъпка, допълнени със снимки, анимирани изображения, таймер и интеграция със социалните мрежи, където може лесно да споделяте вашите готварски шедьоври.

 

 

Готварската книга за iPad е базирана на печатното издание „Bad Piggies’ Egg Recipes“, която се появи още през миналата година. Приложението е достъпно в App Store на цена от 1.54 лв.