Прандели: Италия не трябва да подценява Армения – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Националният селекционер на Италия Чезаре Прандели предупреди своите възпитаници да не се отнасят с пренебрежение към гостуването в Ереван.

55-годишният мениджър на италианския национален отбор по футбол предупреди своите футболисти да не допускат подценяване на противника в квалификацията срещу Армения за предстоящата Световна купа по футбол през 2014 в Бразилия.

Италианците не успяха да вземат трите точки в мача си срещу „трикольорите” на стадион „Васил Левски”, който завърши 2:2 и Прандели настоява неговите възпитаници да не допускат повече грешки.

Опитният старши-треньор на „азурите” резкри на пресконференцията преди мача:

„Надявам се да видя отборът на Италия готов за сериозна битка и рабиращ факта, че залозите в този мач са прекалено големи. Ние трябва да играем с високо темпо срещу Армения, за да можем да разгърнем целия си потенциал.”

„Сигурен съм, че няма да направим същите грешки, които допуснахме  през септември в мача срещу България. В сблъсъка с Армения трябва да дадем всичко от себе си, защото ще бъде тежка и физическа битка.”

„Ние трябва да уважаваме нашият противник и да играем на нужното ниво за да постигнем успех. Армения са развиваща се футболна нация и не трябва да бъдат подценявани.”

Независимо, че арменците ще имат подкрепата на родната си публика, повечето футболни прогнози са на страната на гостите от Италия.