Спечелете модерно и авангардно кресло

2
Добави коментар
pgp

Скъпи приятели, днес 12.10.2012 стартира първата част от играта на Гарденити ООД за спечелване на награда от каталога на фирмата за 2013.

Правила на играта:

Могат да участват всички физически лица, навършили 18 години.

За да се включите в играта трябва на направите следните три стъпки:

• да харесате страницата на Гарденити във Фейсбук

• да споделите страницата на Гарденити на стената си във Фейсбук

• да харесате и споделите на стената си условията на играта

Забележка: Колкото по-активен е участникът в споделянето на страницата на Граденити, толкова повече се увеличава шансът му за спечелването на голямата награда.

Печелившият участник ще бъде изтеглен на лотариен принцип на 01.11.2012 г. в 12:00 ч. и ще бъде обявен в Дневника на Гарденити във Фейсбук.

Наградата ще бъде доставена на печелившия с куриерска фирма, безплатно, до посочен от него адрес на територията на България.

А сега и самата награда – модерно и авангардно кресло, изработено от актуалните за сезона бял и черен цвят кроко кожа и метал. Креслото е изключително подходящо за акцент във вашия дом, офис…или просто да се разположите удобно пред компютъра, да направите сутрешния си тоaлет пред огледалото или за каквото още ви подскаже въображението !

Краен срок за участие: 31 Октомври 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.