Bet365

1
Добави коментар
kormorana82
kormorana82

Превю на Bet365

Избора на букмейкър е много важен и не трябва да се избързва с това решение. В интернет се създадоха и оперират десетки букмейкърски къщи, но само в някой от тях си струва да се регистрираме и вложим своите средства. Един от топ букмейкърите, когото ще разгледаме в тази статия е английската компания за спортни залози – Bet365.

Седалището на Bet365 е в Англия, в малкото градче за острова – Стоук Он Тренд. Историята им е доста сериозна и са един от малкото букмейкъри създадени преди повече от 30 години. Първоначално разбира се, когато все още е нямало интернет от компанията са оперирали чрез пунктове разположени из Англия, а най-много разбира се в град Стоук. Постепенно бизнеса им се развива дотам, че компанията израства и се превръща в една от най-големите фирми в града. При тях се трудят ежедневно повече от хиляда и петстотин човека. Bet365 станаха официален спонсор и на футболния тим подвизаващ се в Английската Висша Лига – Стоук Сити. Преобразиха изцяло уеб платформата си, която в момента е цялата на базата на флаш технологията. Предлагат ежедневно стотици спортни събития, като голяма част от тях излъчват на живо директно от сайта им.

Основни предимства на Bet365

Предимствата на Bet365 са многобройни, но ще се спрем на тези, които си заслужава да се знаят. Коефициентите тук са едни от сравнително конкурентоспособните и понякога дори се приближават и до тези в борсите за залози. Наличен е и продължава да се предлага освен за целия свят, така и за България първоначалния им бонус от 100% върху първия депозит на ново присъединил се към тях човек. Предлагат гледане на многобройни срещи на живо, напълно безплатно със звук и картина, като много от тези събития липсват или въобще не се излъчват по телевизията достъпна на обновения потребител. Предлагат в сайта си пълна статистика между отборите, сравняване по различни критерии, историческа справка на отборите и класиранията назад във времето. Наличен е и постоянен бонус за редовни клиенти, създадоха и свой собствен уеб сайт, под сайт на главния, където ежедневно се публикуват интересни новини, прогнози и всичко интересно от света на спорта.

Недостатъци на Bet365

Трудно бих намерил някой недостатък, и единственото нещо за което се сещам преглеждайки ги под лупа е само това, че понякога сайта като цяло зарежда бавно и дори бърз компютър трудно извършва първото зареждане. От таблет или мобилен телефон версията е много лека и там се браузва много по-лесно.

В крайна сметка, ако все още се чудите, посетете сайта на Bet365, разгледайте и преценете, но каквото и да решите, знайте че Bet365 наистина са големи!