Ремонт на покриви от фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕОО – винаги най-добрите цени

1
Добави коментар

Какво трябва да знаем при избор на фирма за ремонт на покрива чрез хидроизолация?

Или можем ли да се доверим на интернет да ни препоръча фирма за ремонт на покриви?

Уважаеми посетители и бъдещи клиенти на една от най-старите фирми за ремонт на покриви чрез хидроизолация в България – добре дошли в един от десетките ни информационни сайта предлагащ пълна и изчерпателна информация по насока и избора Ви на фирма за ремонт на протеклия ви покрив чрез хидроизолация.

В настоящата публикация ще ви дадем насока и информация в това какво да гледате когато избирате добра фирма за ремонт на покрива чрез хидроизолация! 

В избора на правилната фирма за покривен ремонт чрез хидроизолация има много тънкости които при правилен избор ще ни спестят време и средства в годините!

Кои са основните параметри при избора ни на такава фирма за покривни ремонти с които трябва да внимаваме?

Първо и най-важно е фирмата  да е регистрирана в търговския регистър и да има стационарен офис и телефон! Това колкото и незначително да звучи е номер едно, това ни гарантира, че фирмата е легална а не е някой фантом.

Второто важно нещо е опита на фирмата за ремонт на покриви с хидроизолация на която вече сме се спрели – много е важно да не оставим протеклия си покрив в ръцете на нова фирма за ремонт на покриви, нашите уважения за всеки нов колега, но опитът си казва думата винаги – ние вече седемнадесет години ви предлагаме надеждни покривни ремонти! Спряхте се на нова фирма за ремонт на покрива ? Няма проблем, изискайте наш специалист който да проследи целия покривен ремонт като си разделите цената по тази наша услуга с вече избраната от вас фирма – ние предлагаме обучение и инструктаж на новите фирми – благородно нали?

Третият фактор в който трябва да внимавате е цената за ремонта на покрива с хидроизолация – ако последвате линка ще се озовете в нашия най-стар сайт за хидроизолация и ремонт на плоски покриви – там подробно може да прочетете всичко което ви интересува за ценообразуването и за това как да дадем толкова пари, колкото струва реално ремонта на покрива ни. Много фирми предлагат нищожни цени за бъдещата ви хидроизолация! Но и на децата е ясно, че това е за сметка на качеството и дълготрайната експлоатация на новия ви покрив. Не избирайте най-евтиното, има една приказка – не сме достатъчно богати за да изберем най-евтиното – абсолютно актуална в избора на правилната фирма за покривни ремонти!

Това са основните и най-важни неща при избора ви на фирма за покривни ремонти с хидроизолация! Има още много тънкости и специфики, все пак в ремонта се използват материали – ние предлагаме само най-добрите и дълготрайни материали за покривни ремонти и хидроизолации!

Ако мислите, че може да ни се доверите свържете се с нас още сега:

Вашия покрив е наша грижа – фирма за ремонт на покриви Енерджи – вече седемнадесет години перфектно ремонтирани покриви!

Ремонтите на покривите след бурии и природни бедствия

Всички знаем опустошителната сила на природните бедствия били те силен вятър , земетресение , порой и др. Знае и какви проблеми създават на нас хората , първо пострадва нашия покрив – той е най-външната част на сградата в която обитаваме , така че е съвсем в рамките на нормалното. При силни ураганни ветрове , много често покривите ни вече не са покриви , те не вършат вече нужната ни услуга – хидроизолация. Хидроизолацията е нарушена дори и при разместване или отвяване било на керемида , или ламаринена обшивка или пола. Покрива бива разместен и при не толкова силни земетресения – отново защото е най-високата точка на сградата. Да си припомним скорошното земетресение в гр.Перник – какво стана тогава – всички комини на къщите в и около Перник – паднаха , а с тях и на повече от 60% от сградите – покривите им се компрометираха. Важно е максимално бързо да се вземат мерки по намирането на фирма специалист в ремонтите на покриви. Много е важно , отремонтирането на вече засегнатия от дадено природно бедствие покрив да стане бързо и професионално – защото не се знае майката природа какви нови изненади ни е подготвила. Много е важно при избора си на аварийна фирма за ремонт на покриви да вземем в предвид и значението на опита на дадената фирма – колкото по-голям опит има дадена фирма – то толкова по-добре и адекватно би реагирала при едни непредвидени климатични условия и явления. Няма нужда да ви пишем , кои сме ние – нашата история говори сама за нас. Ние сме фирма за ремонт на покриви – при каквито и да е климатични условия – ние реагираме бързо и качествено – единствено с ясната цел – да ви предложим спокойствието от което се нуждаете.

Знайте също така че да чакаме последния момент от времето в което е възможно да се ремонтират покривите ни е най-лошия съвет. Ако изчакаме последния ” влак” то ние сме почти излъгани! Надеждните фирми за ремонт на покриви вече са поели максималния брой обекти които могат да изпълнят с качествен ремонт , всичко останало ще е компромис . Помислете преди да бъдете излъгани !

Не губете време – свържете се с нас още сега !

Хидроизолация на покриви и ремонта на плоските покриви

Ние от фирма за ремонт и хидроизолация на покриви Енерджи Хаус ЕООД Предлагаме надеждност и качествено обслужване в изпълнението на дълготрайни хидроизолации на покриви, предлаганите услуги от фирмата в сферата на хидроизолацията на покривите Ви гарантират безпроблемно и дълготрайно експлоатиране на отремонтираните от нас плоски покриви чрез хидроизолация. Фирмата има дългогодишен опит (14г) в хидроизолацията на покриви на панелни сгради , административни сгради, производствени сгради и др.

Не губете време вижте нашите цени за хидроизолация на покриви и се свържете с нас още сега за безплатен оглед за изготвяне на оферта за хидроизолация на покрива ви.

Нашите цени за хидроизолация на покриви

Ние винаги ви предлагаме надеждни и дълготрайни хидроизолационни решения. За нас не е важно на всяка цена да изпълним ВСИЧКИ ХИДРОИЗОЛАЦИИ , благодарение на огромния ни опит и дългогодишна практика ние Ви предлагаме най-добрия и оптимален вариант за вашата надеждна хидроизолация. Веднъж сключили договор с нас за вашата нова хидроизолация на покрива ви Вие вече никога повече няма да го мислите този проблем. Благодарение на най-добрите материали за хидроизолация на покриви с които работим вашето спокойствие гарантирано.

Примерни цени за хидроизолация на покриви

Нашите примерни цени за хидроизолация на панелни покриви варират между 17 и 25 лева за метър квадратен – цената се определя след оглед и конкретизиране на всички необходими стъпки които е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъдат извършени за една надеждна и дълготрайна хидроизолация.
Нашата цена не включва просто полагането на рулонна хидроизолация с горелка или изпълнението на течноразливна хидроизолация – ние отстраняваме проблема дълготрайно и изпълняваме всички съпътстващи строително монтажни работи като – обработка и консервиране на ламаринени обшивки , бордове козирки и др. изпълнение на заравнителни замазки и проверяваме правилното оттичане на водата от покрива ви – корегираме нивата и изпълняваме саниращи дейности по заздравяване на основата. На пръв поглед звучи лесно но много от нашите колеги не са и чували за подобни дейности. За това пак се замислете ако видите оферта за хидроизолация на покриви в ценовия диапазон 10 – 15 лева на квадратен метър , едва ли ще получите по-горните услуги а хората са казали – не сме достатъчно богати за да си позволим евтиното – определено в нашата сфера на работа тази поговорка е от съществено значение.

Не губете време в търсене на най-евтината оферта и цена за хидроизолация , свържете се с нас и решете за винаги вашия хидроизолационен проблем.

Фирма Енерджи Хаус ЕООД – Вашето спокойствие

Как да отремонтираме покрива

В условията на криза много хора нямат възможност да си позволят ремонт на покрива от фирма за ремонт на покриви. За това ние от фирма за хидроизолации и ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме опита си и познанията си в ремонта на скатния – скосен покрив.

Ремонт на покрива с подръчни средства

Как сами да отремонтираме покрива чрез наличните средства и пособия с които разполагаме. Какво е нужно и къде да концентрираме усилия в ремонта на течащия покрив ?

Отговорите на по-горните въпроси са следните:

Необходими пособия:

Стълба
Въже ( с което да се привържете защото никога не забравяйте за най-важното – вашата безопасност )
Чук ( 100 – 200г)
Гвоздей ( за ремонт на покрив покрит с битумни керемиди)
Хидроизолация – тип битумна или каквато намерите в мазето или в таванското ( хидроизолацията може да използвате ако установите че липсва някоя битумна керемида.
Керамична керемида/и която отговаря на вида керемиди които са върху покрива ви.

Как да установим от къде ни тече покрива

Първо и най-важно е да установим от къде идва теча за да можем да концентрираме усилията си в неговото отстраняване. Най-лесно можем да установим това когато вали дъжд.

Веднъж установили от къде покрива ни тече отбелязваме местото и гледаме дали не се показва светлина , ако има светлина това означава нарушена хироизолационна цялост на хартията която се полага под керемидите както и счупена или липсваща керемида. За целта се качвате на покрива чрез стълбата и задължително привързани с алпийско въже , взимате 1 ,2 или повече керемиди които са счупени и парче хидроизолация. Премахвате счупената керемида и заковавате парчето хидроизолация чрез гвоздей не повече от 5 – 7 см дълги така че хидроизолацията да прилепне на дъсчената обшивка ( някъде максимум 6 гвоздея за една липсваща керемида) след като вече сте заковали хидроизолацията – монтирате по същия начин керемидата както вървят и другите и сте готови. При следващия дъжд проблемното място няма да ви изненада но не забравяйте че , след като е имало теч рано или късно ще имате нужда от фирма за ремонт на покриви – но важното е че сте отложили във времето така нужния ремонт на покрива.

Ремонт на теч от капандура – много често срещано явление. Как да отремонтираме течащата капандура – отговора е много лесен за изпълнение от не професионалист.

Първо разкрийте по един ред керемиди които обкантват капандурата,  след това се нуждаете от хидроизолация – тип рулонна с дебелина от около 3 – 4 мм не повече от 2 квадратни метра , положете хидроизолацията така че да се получи пола около капандурата от всякъде ( не забравяйте да сте привързани чрез алпийско въже) върнете премахнатите керемиди и сменете счупените – Готово вашата капандура вече няма да тече !

Ако въпреки по горната информация желаете ремонта на покрива ви да бъде извършен от професионалисти като нас – ние сме насреща – Винаги най-доброто за вашия ремонт на покрива ви

Ремонт за Вашия покрив

Поръчайте вашия надежден ремонт от фирма номер едно в покривните ремонти – Енерджи Хаус ЕООД . Ние знаем как да Ви предложим винаги най-бързото и качествено решение за отремонтирането и въвеждането в експлоатация на вашия бил той стар но ремонтиран от нас покрив или ново покривно съоръжение.

Ние знаем как като отремонтираме вашия покрив така и да оздравим цялата обстановка на сградата на която се намира вече отремонтирания покрив.

Ние предлагаме надеждни ремонти на плоски покриви

Ремонта на плоските покриви се знаем от потребителите като хидроизолация хидроизолацията представлява залепена – изпълнена завършваща покривка на сградата. Хидроизоалцията бива много видове ние предлагаме тази “покривка” в най-различни начини и технологии на изпълнение на надеждни и дълго трайни решения които Ви предлагаме чрез нашия голям опит и успеха с който се гордеем.

Може да се информирате за всички наши продукти и услуги от сайтовете на фирмата които са насочени в следното звено от надеждните и качествени хидроизолации и ремонти на плоски покриви Предлагаме Ви да се запознаете с всичко друго на пазара за ремонта на покрива и да прецените коя фирма е достатъчно коректна и изпълнителна.

Вашето мнение и избор Винаги са били Изключителното ни предизвикателство да продължаваме напред. Благодарим Ви за 14 годишното доверие. Фирма за Ремонти на Покриви Енерджи Хаус ЕООД