This french homosexual broke the game, брато!

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

This french homosexual broke the game, брато! Така би казал Тодор Батков след мача на националите. България направи 1:1 с Дания в световна квалификация на „Васил Левски“ пред повече от 25 000 зрители.

Отидохме на мача както винаги – сънчоглед за гимнастика на езика „Вуйчо Ваньо“ и трибагреник в ръка. Мачът почна и вкарахме хубав гол чрез Димитър Рангелов, който е нарочен в „Люцерн“ (Швейцария) за невероятен яловец. След гола бяхме сигурни в победата, но след половин час игра безумно влизане на Иван Бандаловски накара френският съдия Тони Шапрон да му вдигне директен червен картон.

Никога не изневеряваме на традициите

Датчаните съвсем нормално изравниха, но така и не успяха да ни бият. Въпреки че реферът беше прав, това не ни попречи да го псуваме до края на двубоя. Длъжни сме да отбележим, че в игра за българите не успяхме да видим Емил Гъргоров или както „всички го знаят“ българският Лео Меси.

Започваме да си мислим, че носим със себе си някакво проклятие, тъй като във втори пореден мач, който посещаваме има червен картон, брато. Спомняш ли си за „Левски“ – „Литекс“? А сега идва вечното дерби..хо-хо-хо!

Tags: мъже, футбол