Синът на „Ловецът на крокодили“ тръгна по стъпките на баща си

22
Добави коментар
Jordan_84
Jordan_84

През 2006 г. при гмуркане за документален филм в района на Големия бариерен риф прословутият ловец на крокодили Стив Ъруин  намери смъртта си, след като бе намушкан в гърдите от отровното шило на скат. Днес расте нов „ловец“- синът му Боби. 8-годишният Ъруин-Джуниър вече започна да се изявява в зоопарка Australia Zoo именно в самостоятелно шоу с крокодили. И ако днес покойният баща можеше да види своя син, определено би бил много горд.

Вярно, крокодилите в програмата на Боби също са малки, но дори и такива, те са въоръжени с пълен арсенал от остри зъби и дори при миг невнимание, може да отхапят някой пръст.

Шоуто на Боби Ъруин има голям успех. Зрителите се умиляват не само от физическата прилика с баща му, но и от смелия и уверен начин по който работи с опасните хищници. В интерес на истината досега Боби не е оставал напълно сам в арената с крокодили. До него има възрастен пазач, но според думите на запознати той би се справил отлично и самостятелно.

И след смъртта на бащата семейство Ъруин е изключително популярно в родната им Австралия, а Боби и сестра му Бинди са сред най-известните деца. Преди време 12-годишната Бинди Ъруин пусна серия от книги за животните, а освен това заедно с брат си се снимат в научнопопулярни филми за австралийска телевизия. Много австралийци се надяват Боби да върви по стъпките на баща си и да постигне неговите успехи, като изрично го предупреждават да стои по-далеч от скатове.

Тази снимка на Ъруин-старши, който храни крокодил, докато с другата ръка държи невръстния си син, му донесе много упреци от страна на възмутени зрители. Тогава Стив заяви, че навремето и неговият баща постъпил така и това било напълно правилно, за да свикнат децата от малки със заобикалящия ги свят. „Всъщност аз бях едва на девет години, когато улових първия си крокодил“, казваше Ъруин-старши, а сега от дистанцията на времето виждаме, че кръвта вода не става…

Вижте още: Невероятно! Мъж живее сред 38 лъва!

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари