Промоция „NESCAFÉ® 3in1Coffee Cup“

1
Добави коментар
pgp

Седмични награди: – 3 раници NESCAFÉ® 3in1 за всяка седмица от промоцията

За успешна регистрация е необходимо участникът да хареса фен страницата на NESCAFÉ® 3in1 Bulgaria, да влезе в приложението „NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup“ и да опита да познае предстоящия град, в който ще е следващият семплинг на „NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup“ промоцията, спрямо момента му на участие в играта. За да даде своето предложение за град, участникът трябва да разреши достъп на приложението до неговите базови лични данни във фейсбук(имена и имейл). Те се записват автоматично чрез FB Connect при разрешение. 

За седмичните награди участват всички регистрирали се до момента участници, които са познали предстоящия град, в който ще е следващият семплинг от активността „NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup“, спрямо моментът им на участие в играта. 

Всеки фейсбук профил има право на само едно участиена седмица.

Печелившите ще бъдат определени на томболен принцип в края на всяка седмица от промоциятаи обявени на страницата на промо – активността във facebook. 

Седмичните награди ще бъдат доставени чрез куриер до 15(десет) работни дни, считано от датата на теглене на наградите. 

Краен срок за участие: 25 Ноември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.