Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Мистър Олимпия 2013 резултати и победител

52
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Mr. Olympia 2013

 

От 26 до 29 септември се проведе тазгодишната 49-та по ред Мистър Олимпия!

 

  Сред бесните фенове имаше много последователи на Кай Грийн, които се надяват тази година, най-накрая, той да бъде победител. Други членове на публиката бяха твърдо в лагера на Phil Heath и направи присъствието им добре известни. Трети пък вярваха с цялото си сърце, че Shawn Rhoden или Dennis Wolf заслужават златен медал на Olympia. Без значение на кой претендент залагате , конкуренцията на финалите на мистър Олимпия 2013 беше жестока!

 

Основни претенденти!

 

 Когато осветлението се включи и, завесите се отвориха, всеки фен в зала  Orleans Arena в Лас Вегас, беше на крака  в очакване на Мистър Олимпия Open Final .Конкуренцията е жестока и има само един въпрос, в съзнанието на всички: може ли младия шампион да защити титлата си за втори път?

 След индивидуалните съчетания, всеки състезател беше повикан обратно на сцената за потвърждение от съдейки кръг. И още на полуфиналите стана ясно че, Kai и Phil са сигурни финалисти. Въпреки че първите двама са ясни, останалата част от подреждането за топ шест бяха малко неясни. Dennis Wolf дойде да играе за победа,преследван от  Shawn Rhoden и Dexter Jackson,който получи място в топ пет за пореден път, Първото извикване включи и Jay Cutler, който изглеждаше много строг, за разлика от предишния ден.

Сегашният Мистър Олимпия, Phil Heath, изглеждаше невероятно той обикаляше сцената. На пресконференция той заяви, че няма да позволи някой да му отнеме Sandow.

Мистър Олимпия 2013 Фил Хийт успешно защити титлата си, спечелена през 2011,2012.През 2011г Фил Хийт взе титлата от четири пъти Мистър Олимпия- Джей Кътлър. През следващата година  с липсата на Кътлър, негов конкурент в борбата  беше Кай Грийн, който зае второ място и тази година ,отново представяйки се отлично като основен претендент .Какво се случи след напрегнатия Приджъджинг на Мистър Олимпия, която се проведе в Orleans Arena в Лас Вегас този уикенд .

Още  в първото сравнително позиране на Хийт и Кай при изпълняването на  задължителнте пози стана очевидно, че битката е за  Фил Хийт . Снимките показват увереност,  а способността му да излъчва енергия на победител показва че прякорът му „The Gift“. не  е случаен. Той призна, в интервюта, че се чуства много по –подготвен, по-голям и  много по-пълътен,ог миналата година, което ясно се вижда в неговите снимки. Хийт все още е в разцвета на силите си с физика, която е предназначена за титлата на Мистър Олимпия.. Фил Хийт позира спокойно и  публиката може лесно да забележи перфектната форма и пропорции.

 Кай Грийн втория финалист показва сериозна маса и много добра дефиниция, с което ще затрудни Хийт  в следващото състезание за Олимпия.

Фил Хийт вкарва  в банковата си сметка $ 250,000 заедно с престиж и признание за най-добър Bodybuilder в света.

 

 

Мистър Олимпия 2013 Резултати и победител 

 OLYMPIA TOP 10

 

Phil Heath

Kai Greene

Dennis Wolf

Shawn Rhoden

Dexter Jackson

Jay Cutler

Roelly Winklaar

Mamdouh Elssbiay

Branch Warren

Lionel Beyeke

 

 

Паричи награди на първите 6:

1. Phil Heath – 250.000 $
2. Kai Greene – 100.000 $
3. Dennis Wolf – 75.000 $
4. Shawn Rhoden – 50.000 $
5. Dexter Jackson – 40.000 $
6. Jay Cutler- 30.000 $