Безплатни прегледи: Безплатни изследвания за хепатит В и С на 19 октомври в Пловдив

1
Добави коментар
strossitsa
strossitsa

Семинар на тема „Медицина на катастрофите” ще бъде открит на 17 октомври в рамките на Международен панаир Пловдив, съобщават организаторите на панаира.

Със семинара започва и серията от прояви, които е предвидила Районната колегия на Българския лекарски съюз в Пловдив.

Програмата за 18 октомври включва лекции, посветени на сексуалното възпитание на подрастващите.

Следващият ден е отреден за разяснения за превенцията и лечението на хепатит B и C, както и за провеждането на безплатни изследвания за установяването на тези болести. На 20 октомври специалисти ще коментират храненето в детско-юношеска възраст.

Международният панаир в Пловдив ще осигури и демонстрации на първа долекарска помощ и измервания на жизнените показатели. Те ще бъдат направени от екипи на Българския червен кръст.

Занимаващите се професионално със стоматология ще имат шанса да видят най-съвременните изделия в област на медицинската техника и болничното обзавеждане, оборудването на стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатории, съоръжения и химикали за дезинфекция, препарати за профилактика и хигиена на устната кухина, консумативи и материали за медицината, стоматологията и зъботехниката, прибори и инструментариум, помощни средства за инвалиди.

 Безплатни изследвания  за  хепатит В и С   на 19  октомври  в Пловдив