Скарлет Йохансон се раздели с приятеля си

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Скарлет Йохансон се раздели с приятеля си Нейт Нейлър, съобщи британското издание „Дейли мейл“.

27-годишната холивудска актриса изоставила рекламния агент само няколко дни след като била забелязана да флиртува открито с близкия приятел на актрисата Линдзи Лоън – Доминго Сапата, на събитие в Ню Йорк.

Йохансон започна връзката си с 38-годишния Нейлър през януари миналата година. Двамата се запознаха в Ню Йорк малко сред раздялата й с 52-годишния актьор Шон Пен. Романсът им се разви изключително бързо и Нейт съвсем скоро се пренесе в апартамента на актрисата.

„Те никога не са живели официално заедно, но Нейт върна всичките си вещи в своя апартамент. Връзката им приключи. Раздялата не беше приятелска“, разкри източник пред „Дейли мейл“.

Напоследък се носеха слухове, че Скарлет Йохансон флиртува и с бившия си приятел – актьора Джарет Лито. Миналия месец актрисата беше заснета да се прегръща и да се държи за ръка с него по време на реч на политическо събитие в Северна Каролина. Тогава тя заяви, че двамата са просто добри приятели, а неин говорител категорично отрече слуховете, че се е разделила с Нейт.

Съединени Американски Щати