ASUS PadFone 2 – Смартфони

1
Добави коментар
DigitalBG
DigitalBG

Марка: ASUS

Тип устройство: Таблет

Име на продукта: ASUS PadFone 2

Категория:
Смартфони
Таблети

Размери:

 

Описание:

Развивайки успешната комбинация на PadFone между Android смартфон и таблет за невероятна мобилна гъвкавост, PadFone 2 притежава четириядрен процесор, поддържка на LTE мрежи и изцяло нов дизаийн. PadFone 2 е многофунционален 4.7-инчов Android™ смартфон, който, прикрепен към уникалната PadFone 2 Station, се превръща в компактен, но пълноценен 10.1-инчов таблет. Апликациите са специално пригодени да поддържат и двата режима на телефона, като безпроблемно прехвърлят картината между дисплеите.

 

В резултат на световно признатата Design Thinking философия на ASUS, значително са намалени тежестта и дебелината на PadFone 2 Station. Общото тегло на PadFone 2 и PadFone 2 Station е само 649 грама, което е по-малко от повечето таблети на пазара, докато механизмът за прикрепяне е подобрен, за да може контактът да се осъществява само с една стъпка. PadFone 2 също е реновиран и вече разполага с 4.7-инчов дисплей, намалявайки дебелината си и общото тегло до съответно 9 милиметра в най-дебелата си част и 135 грама.

 

Издръжливостта на батерията също е поразителна. PadFone 2 е захранван от батерия с 2140mAh, която осигурява до 16 часа време за разговори в 3G и 13 часа Wi-Fi браузинг, докато батерията на PadFone 2 Station с 5000mAh дава до 36 часа за разговори в 3G. Също така, вградената батерия на PadFone 2 Station има капацитета да зареди отново батерията на PadFone 2 цели три пъти.

 

Невероятният четириядрен процесор 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4, снабден с 2GB RAM, гарантира безупречната работа на PadFone 2 като смартфон и таблет. Новият 4.7-инчов 1280 x 720 HD Super IPS+ дисплей е защитен от надраскване чрез Corning® Fit Glass покритие и предоставя детайлна и жива картина с широк зрителен ъгъл и 550 нита яркост за шеметно изображение на открито. Висококачествената 13-мегапикселова камера улавя невероятно детайлни изображения, без закъснение при снимане. Burst mode режимът може да направи до 100 кадъра с невероятната скорост от 6 кадъра в секунда, докато видео записът на 1080p HD картина е от 30 фрейма в секунда, а на 720p HD – 60 фрейма в секунда. Работата при намалена светлина е подобрена чрез по-голямата f/2.4 апертура и специалния графичен процесор. И PadFone 2, и PadFone 2 Station се отличават с превъзходно качество на звука благодарение на технологията ASUS SonicMaster и Waves.

 

С капацитет до 64GB и 50GB безплатен абонамент в ASUS WebStorage за две години, PadFone 2 предлага безкрайни възможности за съхранение на данни. Синхронизацията на данни между устройствата също е в миналото, защото PadFone 2 Station използва паметта на PadFone 2, когато двете устройства са свързани, докато поддръжката на NFC спомага споделянето на уебстраници, конктакти и апликации от Play Store с останалите. Споделената производителност на смартфона и таблета означава и само един тарифен план за двете устройства, а поддръжката на 42Mbit/s DC-HSPA+ и 100Mbit/s LTE гарантира светкавично бърз браузинг и теглене.

 

PadFone 2 ще бъде представен в Европа (България, Естония, Финландия, Германия, Унгария, Италия, Полша, Португалия, Румъния, Испания и Швеция) и Азия (Хонконг, Индия, Япония, Малайзия, Сингапур, Тайван, Тайланд и ОАЕ) преди края на декември. Възможността за продажби в други държави ще бъде обявена на по-късен етап.

 

 

 

Сподели

 

Сподели:

ASUS PadFone 2