Кирил Домусчиев: Лудогорец няма конфликт с Левски (ВИДЕО)

1
Добави коментар
Styl3r
Styl3r

Снимка: Gong.bg

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че разградчани нямат конфликт с Левски. Той отдаде разразилият се преди време скандал между двата клуба на „ескалиралите емоции“. Домусчиев говори след поредната среща за телевизионните права.

Ето какво сподели той:

Нищо не сме решили с телевизионните права. Всичко остава както досега. Ако бъде платено на клубовете, ще може да се търсят варианти. И ако има интерес от страна на телевизиите, ще се търсят варианти да се излъчва първенството.

Не исках да разкарвам колегите от Разград и затова дойдох аз.

Държавата прави всичко възможно проблемът да бъде решен. Доколкото разбирам лично министър Дянков и премиерът са се ангажирали, това е доста голяма гаранция, от страна на клубовете има доста голямо желание проблемът да бъде решен. Всичко остава в ръцете на БФС и посредника Вальо Михов. Ще има излъчване на ЦСКА – Левски, в знак на добра воля. Това е мач от новото първенство и договор с нито една телевизия не е подписан. Всички клубове са доста конструктивно настроени. Ние нямаме конкретна оферта от БНТ, всички оферти за съжаление минават първо през БФС.

Ние делегирахме на ПФЛ да ни представлява утре на срещата с Борислав Михайлов.

Ако няма решение и няма желаещи телевизии да излъчват мачовете от първенството, Лудогорец ще излъчва мачовете си по интернет. Подготвяме се технически за това нещо. От четири камери ще бъдат излъчвани мачовете, с високо качество.

Много нормално и конструктивни разговори проведохме с Баждеков, той даде полезни съвети, мисля, че и ние бяхме с принос в тази среща. Ние нямаме конфликт с Левски, някой път емоциите ескалират.

Ако ви е правил впечатление аз г-н Батков винаги съм го канил до мен на „Лудогорец Арена“. На „Герена“ обаче не бях поканен до него пролетта.

За мен няма значение как ще свърши ЦСКА – Левски. Логично бих се радвал на победа на ЦСКА. Ние обаче имаме не по-малко сериозен мач – гостуване на Ботев Враца, който показва сериозен прогрес в последните кръгове.

Няма да съм в България, няма да мога да го гледам, иначе щях да отида на живо, получих покани. Дано да се получи шоу каквото се получава през годините.

ludogorec.net видео плеър

Гонг, Видео: livesport.bg