Модна находка: клъч в стил Valentino » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Студеният сезон е много подходящ за ултра елегантни аутфити в по-тъмна тоналност. Строгата стилистика в облеклото е изключително подходяща за офиса или за изискано парти, където да изпъкнем с шикозна, но семпла визия.

За да бъдем като истински модни икони, обаче, ни трябва закачлив детайл под формата на цветен акцент. В този случай аксесоарите са наш верен съюзник, който преобразява визията за миг. Ако сте решили да заложите на моден ансамбъл в класическа гама, червената чанта е чудесен вариант.

Затова днес модната ни находка е шикозен клъч в ярко червено. Моделът, който сме избрали е вдъхновен от прекрасната есенно-зимна колекция на Valentino за 2012-2013 година.

Дизайнът на чантата е едновременно стилен и ефектен. Освен с интензивен нюанс, аксесоарът впечатлява с декорация от капси, които добавят по-дръзко звучене на клъча. Металните елементи играят ролята на приятен контур, а фина дръжка създава удобство при носене.

С чантата на модната къща, на светски събития, вече сме виждали няколко азиатски звезди.

Нашият избор е на много изгодна цена. Продуктът е от новата колекция на британския онлайн магазин boohoo.com. Поставете елегантен акцент на визията със страхотен клъч в стил Valentino!

Автор: Делица Цонева