Бельо според типа на тялото ти

1
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Бельо според типа на тялото ти

Всяка от нас има различно тяло, което означава, че и бельото ни трябва да бъде различно, за да изглеждаме ослепително, дори и когато не носим почти нищо. Как да подчертаеш даденостите си и да скриеш недостатъците, ще разбереш по-надолу!

Голямо дупе

Закръглените дупета също могат да изглеждат добре, просто трябва да избереш подходящо бельо. За някои жени прашките не са най-доброто решение, защото не поддържат добре дупето, оставяйки усещането за подскачаща нагоре-надолу плът, която остава на показ под роклята или полата. Обикновените гащички пък създават други проблеми – впиват се в дупето и очертават линии, видими за всички. Ако си с панталони, прашки или боксерки могат да свършат работа.

Памучното бельо не се препоръчва за по-пълните дами или за тези, които имат по-закръглено дупе. За тях по-добро решение са разтегливите материи. Памучното бельо може да се използва, само ако носиш дънки, или когато тренираш. Дори и най-финия памук ще прави дупето ти да изглежда обемно и на буци. Ако няма да тренираш, и да се потиш, облечи найлоново бельо, което е много разтегателно, така че да обгърне цялото ти дупе.

Друга добра идея е да носиш обикновено бельо и стягащо бельо едновременно. Двата вида бельо ще подчертаят хубавите ти извивки, но могат и да причинят известни неудобства, като например стрии и целулит. Ако пристягащото бельо не е опция за теб, пробвай боскерски със спандекс, които ще повдигнат дупето ти. Освен това може да добавиш и чорапогащник с вградени елементи за оформяне на тялото.

Пълна фигура

За пълните дами най-важно е поддържането, комфорта и обхвата. Непристягащите колани и обхващането на цялото дупе са много важни при бельото. Няма нищо по-грозно от това бельото да разделя бузите на дупето на две поради липса на плат. Има много видове бельо, които поддържат дупето добре, издигат го и го пристягат, така че хубаво потърси по магазините. Боксерките, които имат тънка линия на бедрата и талията, са чудесни за по-пълните дами. Избери бельо, което има оформящ ефект, защото то не пристяга като обикновените материи, които създават буци.

Малък бюст

Жените с малък бюст може да бъдат изкушени от идеята да излязат без сутиен, но има някои неща, които трябва да се обмислят преди да забравят за сутиена. Освен ако не си модел, и не си на модно ревю, никога не трябва да излизаш без сутиен и с топ или рокля, която е бяла, или е направена от прозрачна материя. Освен това всяка тънка материя от светъл цвят ще очертае зърната ти. Любимият номер на някои долнопробни известни личности е да е облекат нещо черно без сутиен отдолу. Ако гледаш с просто око, това изглежда нормално, но когато попаднат под светлините на прожекторите, всичко излиза на показ! Липсата на сутиен е смела и привлекателна, но не е подходяща за всяко място.

Ако търсиш сутиен, който най-добре ще покаже прелестите ти, имаш много голям избор. Жените с малък бюст взимат най-хубавите модели сутиени, защото не им е нужно да се концентрират върху поддържането на бюста. Вместо това могат да се концентират върху избирането на сутиен от хубава материя и с добър външен вид, както и такъв без банели. Дамите с малък бюст могат да си вземат сутиен с подплънки, който да оформи, и подчертае гърдите. Само внимавайте да не прекалите! Сутиените с подплънки имат тенденцията да се местят, а това само ще привлече внимание към проблема, който се опитваш да прикриеш.

Атлетична фигура

Ако имаш атлетично тяло, най-добре потърси бельо, което ще подчертае извивките ти. Дамите с такова тяло могат да носят бельо с подплънки. Но отново напомняме да не прекалявате с тях! Правилното бельо може да извае всяко тяло. Боди, пристегнато на талията, носено със сутиен с подплънки, ще създаде илюзията за малка талия и изваяни гърди. Жените с атлетично тяло могат да носят всякакви гащички. Най-подходящи са прашките, защото показват много плът, а и няма да имаш проблемите, с които по-закръглените дами се сблъскват.