Покупка на стилно бижу

2
Добави коментар
webg
webg

Всяка дама притежава купища накити, но когато се се наложи да посети изискано събитие се оказва, че няма нищо подходящо в кутията за бижута. Защо това е така? Вероятно основната причина се крие в това, че до този момент не сте си купили бижу с кристали Сваровски. Това може да направите от онлайн магазинът ФЕЯ – богато разнообразие на елегантни накити, фина изработка и достъпни цени.

Когато избираме бижу

Има няколко прости правила, които трябва да спазвате когато тръгнете по магазините. Първо, следвайте модните тенденции. Не си мислете че това е много скъпо удоволствие. Да, дизайнерските бижута струват доста, но за сметка на това на пазара се предлагат качествени имитации на достъпни цени. Всеки сезон добавяйте нещо ново и стилно в колекцията си, така ще имате подходящо бижу за всеки повод.

Ако разнообразието е прекалено голямо и не може да изберете нищо конкретно, приложете метода на изключването. Помислете за това какви цветове са другите ви аксесоари и според това се насочете към конкретна цветова гама бижута, като изключите всички останали. Ако има материали към които проявявате алергия, те автоматично отпадат от класацията. Това е метод който определено ще ви помогне за да стигнете до правилния избор в по – кратък срок от време.

Насочете вниманието си към кристалите. Те никога не излизат от мода. Бижутата с кристали Сваровски са широко разпространени не само в нашите географски ширини, а по цял свят.

Причината за голямото търсене е високото качество и достъпните цени. Един комплект с такива кристали ви гарантира бляскаво излъчване всеки сезон, всяка година…винаги.

Не подценявайте бижутата изработени от естествени материали. Последните години те са едни от най – търсените и определено заслужават тази почит. Дизайнерите подчертават връзката на човека с природата, като във всичките си колекции добавят накити от дърво, пера, камъни…съчетани по един уникален начин.

И все пак всичко е въпрос на вкус! Преди да платите за каквото и да е бижу се уверете че го купувате не защото е на мода, не защото ви е харесало как стои на някое момиче, а защото вие наистина мятате че това е вашето бижу. Много по добре би било да бъдете с накит, който харесвате, а не с такъв от който ще изпитвате неудобство и в мислите ви ще се върти мисълта дали не сте направили грешка когато сте го сложили.