Моден дуел: звездите с роклите на Stella McCartney » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Често определена дреха от колекцията на даден дизайнер се превръща в абсолютен хит сред знаменитостите. Те се появяват с нея на различни събития, избирайки интересни съчетания. За нас е любопитно да наблюдаваме превъплъщенията им и различното звучене, което придават на облеклото.

Днес ще се фокусираме върху една страхотна рокля от есенната колекция на Stella McCartney, която беше представена по време на Седмицата на модата в Лондон през февруари. Моделът е от есенната колекция и е наличен в няколко варианта. Виждали сме роклята дълга и къса, в цветова комбинация между индигово синьо и бяло или само в черно.

През февруари на представянето на колекцията, канадският топмодел Шалом Харлоу се появи с разкошното дизайнерско творение. То бе комбинирано със златиста чанта на Stella McCartney, кореспондираща с металния колан, който е част от визията на тоалета.

Всъщност манекенката участваше в самото модно шоу, а по-късно самата тя носеше роклята в рекламната фотосесия на колекцията.

Гуинет Полтроу и Кейт Мос бяха гости на модното събитие, но те заложиха на модифицирани модели от същата колекция. Актрисата се бе спряла на вариант в черно с макси дължина, докато британската топ манекенка бе избрала мини рокля, подчертаваща краката й.

През април на премиерата на лентата „Battleship“ в Токио, Бруклин Декър изпъкна с разкошното дизайнерско творение. На телевизионните награди „Еми“ тази година видяхме актрисата Еди Фалко със същия тоалет.

Няма съмнение – звездите са влюбени в роклята на британската дизайнерска. Сега е ваш ред, да влезете в ролята на модно жури и да дадете своя глас за тази дама, на която тоалетът отива най-много!

[polldaddy poll=6614904]

Автор: Делица Цонева