Тони Дачева работи по две нови песни

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Една от най-обичаните изпълнителки на музикална компания „Пайнер“, Тони Дачева, ще посвети тази есен на работа по нови музикални проекти.

Харесай страницата ни във Facebook

Певицата се радва на хубавото и слънчево време в града, в който живее от години – Ямбол, и вече подготвя изненади за своите почитатели.

За телевизия „Планета“ звездата разкри, че в момента силите й са съсредоточени върху подготовката на две нови мелодии. За едната от тях Тони Дачева се е доверила на композитора Калин Димитров и на текстописката Тина Денчева. Другото ново предложение, което тя ще ни представи през следващите месеци, е поверено на Светослав Лобошки.

Изпълнителката на хита „Бедни и богати“ сподели, че съвсем скоро песните ще бъдат завършени и й предстои да ги запише. Тони Дачева не разкри много подробности за новите си проекти, но със сигурност те ще са стойностни и ще предизвикат вниманието на меломаните.

Певицата е категорична, че поне едната от песните ще се сдобие и с видеоклип, а защо не и двете, но засега не е решила това окончателно. А докато очакваме новите музикални предложения на звездата на „Пайнер“ можем да се насладим на хитовете й по време на нейните концертни изяви в цялата страна.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It