The Script пуснаха втори сингъл от новия си албум

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Докато тече промо обиколката на The Script в САЩ в подкрепа на новия им албум „3“, групата анонсира предстоящо турне във Великобритания и обяви пускането на втория официален сингъл „Six Degrees Of Separation“. 

Харесай страницата ни във Facebook

Преди няколко дни момчетата заснеха и видеото към парчето, което се очаква да бъде готово в края на октомври, съобщиха за Меломан.бг | Музиката на твоя живот от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

The Script в състав Дани О’Донахю (фронтмен), Марк Шийън и Глен Пауър – заедно с близкия им приятел и продуцент Джимбо Бари написват „Six Degrees Of Separation“, мелодично поп-рок парче. Смесването е направено от Mark „Spike“ Stent (Coldplay, Muse, Oasis, No Doubt) и е една от най-емоционалните песни, създадени от групата. През септември групата имаше три концерта в Англия, а в момента са турне в Америка.

„Hall Of Fame“ с участието на will.i.am. постигна феноменален успех в класациите. Парчето е тотален хит със следните резултати: №1 в сингъл чарта на Великобритания за 2 седмици, #1 в сингъл чарта на Ирландия, #1 в еърплей чартовете на Великобритания и Ирландия за 4 седмици, в Топ 5 на Австралия и Нова Зеландия и в Топ 10 в редица европейски държави. ‘Hall Of Fame’ е #1 и в българския ТВ еърплей чарт за тази седмица. Композиторският талант на момчетата от групата се доказа още един път!

С два No.1 албума в сметката – през 2008 едноименният дебютен албум и двойно платиненият „Science & Faith“ от 2010, и 4 милиона продадени копия по целия свят  – The Script направиха хет-трик през септември, когато новият проект „3“ оглави британската класация за продажби на албуми!!

Статистиката до момента е с впечатляващите над 100 милиона гладатния в YouTube, 1.5 милиона последователи в twitter и над 3.6 милиона фен база във фейсбук.  Да не забравяме 2 номинации BRIT и продадени големи концертни зали и стадиони, включително Aviva Stadium в Дъблин.

2013. Това е началото на цяла нова глава за The Script.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It