Черната Златка на „Домашен арест“

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Във „ВИП брадър-4“ може да си имат Черната Златка, но към героите на ситкома по Би Ти Ви пък се присъединява Черната Бисерка

Новата гост-звезда в „Домашен арест“ е Ася Йочева, позната от малкия екран като актриса в  „Стъклен дом“, тв водеща в телевизия ММ и певица в дуета „Ел Ей“ (заедно с ЛиЛана).

В епизода „Бисерка се жени“ Емко (Иван Панев), който от миналата седмица насам вече не е „девствен романтик“, е обхванат от любовно напрежение.

След като през лятото изпрати Русата Бисерка на море, а тя не бърза да се връща, ученият от БАН решава, че няма време да страда по нея, защото на една промоция на любимите си шоколадови бонбони се запознава с Черната Бисерка.

На този етап от живота си брюнетката работи като промоутърка, хостеса, аниматорка, статистка, но истинската й мечта е да стане актриса и да играе главна роля поне в сапунен сериал.

Анастасия (Мая Бежанска) и Коцето (Филип Аврамов) помагат на Емко да осъзнае, че е влюбен. Решението му да й признае чувствата си обаче води след себе си поредица от кошмарни емоции, защото Черната Бисерка е решила да се омъжи за собственик на фабрика за кьопоолу.

Емко изпада в депресия, която завършва с опита му да прекъсне сватбената церемония в гражданското.  Междувременно къщата на тъщата мама Еми (Татяна Лолова) се подготвя за посрещането на нов член на семейството, защото Сиси е… бременна.

Този петък от 20 ч. по Би Ти Ви своя дебют в екипа на сериала прави и режисьорката Зорница София („Мила от Марс“).

Ситкомът на Би Ти Ви „Домашен арест“ започна втория си сезон всеки петък с нов главен персонаж: Райчо (Ники
Станоев), вдясно. Аверът на Коцето се нанесе в къщата със съдебно решение и претенция, че
притежава половината имот на мама Еми…