Промоция на Savex „Лаптоп лично за теб“

1
Добави коментар
pgp

Предлаганите награди по време на промоцията са 100 бр. преносими компютри Netbook ASUS (в бели, черни и червени разцветки).

Всеки участник трябва да закупи някой от продуктите на Savex, участващи в настоящата Промоция, да изпрати Код за участие на кратък номер 1780 или да го регистрира на указаното място в интернет страницата на играта, за да разбере дали печели една от 100-те награди.

За регистрация на Кода за участие в интернет страницата на играта, участникът трябва да попълни свой GSM номер, и-мейл адрес и своите имена. Веднага след регистрацията на Кода се получава автоматичен отговор, дали същият е печеливш. Всички участници, независимо дали печелят предметна награда или не, ще получат автоматичен отговор чрез SMS до номера, от който е изпратен Кода за участие.

Участниците, регистрирали Кода си за участие в интернет, ще получат и-мейл на адреса, от който са регистрирали кода, с който ще бъдат уведомени дали печелят награда, веднага след регистриране на кода.

В случай, че участникът печели е длъжен да запази опаковката на продукта с печелившия Код за участие или касовата бележка, с която е закупен съответния продукт и да ги изпрати на Организатора, при условията, предвидени в т.11.2. от настоящите Правила.

Цената на един SMS на номер 1780 е 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-tel & Vivatel и 0,29 лв. с ДДС за абонати на GLOBUL. Регистрацията на Кода за участие в страницата на играта е безплатна.

Един Код за участие може да бъде изпратен само веднъж.

Участниците в Промоцията имат право да изпращат Кодове за участие, при следните ограничения: от един GSM номер и от един и-мейл адрес, с който е направена регистрация на интернет страницата на играта, могат да бъдат регистрирани максимум три Кода за участие на ден. Участник, който вече е спечели награда, няма право на повторна награда.

Печелившите Кодове за участие се определят всеки ден от специално разработен за нуждите на промоцията софтуер, които на случаен принцип ще излъчва печеливш. Всички Кодове за участие, изпратени в определен ден, се изключват от последващите тегления на предметните награди. 

Краен срок за участие: 30 Ноември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.