Революция Z: Секс, лъжи и музика

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Нов сериал с провокативното заглавие „Революция Z: Секс, лъжи и музика“ стартира след броени дни в ефира на bTV.

Харесай страницата ни във Facebook

Поредицата е в жанра музикална романтична драма и е изцяло вдъхновена от живота на младите в България. Зад проекта стои екипът, създал първия успешен български сериал от новата ера на телевизионното кино – „Стъклен дом”. bTV отново залага на новаторски проект и много нови лица, за да отговори на огромния зрителски интерес към модерните български сериали в разнообразни жанрове.

Историята в „Революция Z: Секс, лъжи и музика“ проследява емоционално наситеното ежедневие на група ученици, които се сблъскват с купища предизвикателства и бариери в преследването на своята музикална мечта. Приятелство, любов, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване, дори секс – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и от пъстрото ежедневие на техните учители и родители, които ще завладеят ефира на bTV тази есен.

Любими лица от малкия екран и театралната сцена ще нажежават страстите в „Революция Z: Секс, лъжи и музика”. Георги Кадурин ще влезе в ролята на властен директор, който следи стриктно за безупречния ред и имидж на поверената му гимназия. Под неговото строго ръководство Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, а Карла Рахал ще възпитава музикалната култура на учениците. В ролята на секссимвола на училището, обожаван и от ученички, и от колеги, влиза актьорът Юлиян Вергов.

Освен традиционното присъствие на признати и утвърдени български актьори, в каста на „Революция Z: Секс, лъжи и музика“ за първи път в новата история на българските сериали главните герои ще бъдат непознати за публиката тийнейджъри. Те ще впечатлят зрителите освен с актьорската си игра и с дарбата си на певци.

„Революция Z: Секс, лъжи и музика” е един от най-смелите проекти на bTV в сферата на модерното телевизионно кино. Заедно с екипа на „Камера” се впускаме в абсолютно новаторски жанр и за първи път у нас телевизионен кино проект ще получи живот и извън ефира на bTV. Поемаме още едно предизвикателство – да дадем шанс на абсолютно неопитни, но много талантливи тийнейджъри да се изявят с главни роли в продукцията. Вярвам, че младите хора у нас имат огромен талант за сценична кариера, който само трябва да бъде открит и насърчен. Продукцията е насочена към младежката аудитория в най-широкия смисъл на понятието, като очаквам да предизвика голям интерес и у всеки родител”, коментира Апостол Пенчев, Член на УС и Директор „Телевизионни програми”, bTV Media Group.

Продуцент на „Революция Z: Секс, лъжи и музика” е bTV, а изпълнителен продуцент  – „Камера” с Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков. Главни режисьори са Димитър Гочев и Зоран Петровски,  главни сценаристи – Теодора Василева и Георги Иванов, а главни оператори – Радослав Гочев и Кирил Паликарски.

Никола Стоянов (в ролята на Тино) „Секс, лъжи и музика“ ще го видим в ролята на Тино, който е на 15 години, бунтар и мечтател е, иска да направи своя музикална група. Момичетата виждат загадка в него, някои са привлечени от това, че е китарист, за други е просто странен. Интелигентен и талантлив е, но отказва да бъде част от системата и да спазва нормите. 

Иван Тишев (в ролята на Боби) Иван Тишев е в ролята на Боби – той е басист и е най-добрият приятел на Тино. Мечтае да бъде звезда и всички да са влюбени в него. Има добър музикален вкус и е склонен да вложи всичко, за да постигне целта си. Момичетата са луди по него, защото знае как да им говори и да ги впечатлява.

Джулия Бочева (в ролята на Ани) Джулия Бочева е в ролята на Ани – странна, дръзка и изобретателна. Тя постоянно експериментира с външния си вид и е любителка на екстремните дейности.

Иван Иванов (в ролята на Филип) Филип e музикант, любопитен, любознателен и весел. Той е добронамерен пацифист, който ужасно се притеснява от общуването с момичетата.

Коментари

коментар(а)