Свалете 25 килограма за 90 дни

42
Добави коментар
temi
temi

С тази диета няма да се мъчите и да гладувате, а ще се радвате на богато меню и чудесно настроение. Но ще постигнете завидни резултати! Ако я спазвате, специалистите ви гарантират 25 кг по-малко за 90 дни.

С 25 килограма по-малко за 90 дни

Основни правила на 90-дневната диета

Преди да минете на 90-дневната диета, задължително се консултирайте с вашия личен лекар или с диетолог. Това се отнася най-вече за хората с хронични заболявани, стомашни оплаквания.
Трябва да бъдете постоянни и да спазвате графика, иначе няма да постигнете желания резултат.Преди да започнете диетата, се претеглете, измерете обиколката на талията, ханша, бедрата. Така всеки малък прогрес ще ви дава стимул да продължите напред.Ежедневно изпивайте минимум 2 л вода. Можете да се поглезите и с чашка кафе, но без захар.Започнете да спортувате. Намерете занимание, което ви  е приятно – ходете  пеша на работа, тичайте в парка, карайте колело. Можете да се запишете и на йога или пилатес. Всеки ден пийте на гладно 1 чаена чаша минерална вода или топла чешмяна вода, в която можете да добавите сока от половин лимон.

90-дневна диета на разделно хранене

Целта на диетата е не само да ви освободи от излишните килограми, но и да промени метаболитните процеси в организма ви. Така в края на диетата и дълго след това ще можете да задържите постигнатото от вас желано тегло.

В течение на следващите 3 месеца трябва да консумирате само варени или задушени продукти. Ако решите да включвате в менюто си и пържена храна, ще отслабнете по-малко от възможния максимум. Методът на приготвяне на храната и нейното количество зависят от това с колко килограма искате да отслабнете.

В течение на 90 дни се повтарят четири типа хранене:

Всеки 29-и ден е разтоварващ и тогава се пие само вода.

Трябва да се храните 3 пъти на ден. Закуската се състои от плодове, а обядът и вечерята се съобразяват със съответния ден. Можете да повторите диетата 3 месеца след като сте я приключили, но след консултация с вашия лекар.

Избирайте си продукти, които са екологично чисти и с минимално съдържание на мазнини.

Спазвайте стриктно последователността на дните белтъчен, ден за варива, въглехидратен и плодов.