DRL Модул за Автоматични Дневни Светлини

2
Добави коментар
compleo
compleo

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, North Cross, LEOS и други. GPS ВТОРА УПОТРЕБА, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

DRL Модул за Автоматични Дневни Светлини
23:44, 15 Май 2013 видяна 659 пъти

1
2
3
4
5

2,97 / 5
(31 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

През 2012г. се гласува промяна в закона за движение по пътищата, според която фаровете на автомобилите трябва да бъдат включени целогодишно (чл. 70, ал. 3, т.2). За  неспазване на наредбата глобата е 50лв. и отнемане на точки. Представяме Ви едно много малко, просто и същевременно много полезно устройство  – DRL (daytime running lights) модулът. То ще се погрижи никога повече да не карате с изгасени светлини или пък да ги забравите включени, което сериозно вреди на акумулатора.
 

 

Предназначението на DRL модула е да включи светлините на автомобила ведната след стартирането на двигателя и да ги спре непосредствено след изгасянето му. Устройството се включва към ел. инсталацията на превозното средство и уникалното е, че то се задейства единствено, ако напрежението е над 13.2V. По този начин то предпазва вашия акумулатор и се грижи за дългия живот на крушките. Ако водачът ръчно задействате светлините модулът автоматично се изключва. Устройството работи с халогенни и ксенонови светлини и е универсално, като е съвместимо с всички автомобили. Кабелите на датчикът са с различни цветове, а монтирането е изключително лесно и бързо. Липсата на механични и  износващи се елементи правят тези модули изключително надеждни.
 

 

DRL модулът е изключително елементарно и достъпно решение, което ще Ви позволи да предпазите акумулатора, ключа за фаровете и ел. инсталацията на автомобила. Също така осигурява комфорт при шофиране и ще Ви помогне да спестите пари от глоба. Можете да закупите устройството на преференциални цени от тук.
 

Добави в Svejo

« Обратно към блога