Конкурс за авторски дизайн на тениска Enjoy the Day

1
Добави коментар
pgp

Създай свой собствен дизайн на тениска – може да е рисунка, снимка или колаж – важното е авторът да си ти. Включи се, стани един от шестимата финалисти и твоята тениска може да е част от колекцията в магазините на Hot Spot, която всеки може да види и купи. Авторският ти дизайн ще ти донесе и процент от продажбите на тениските в магазините.

Фибела Wave с партньорството на Hot Spot организира конкурс за дизайн на тениска „Enjoy the day“. От всички дизайни ще бъдат избрани шестима победители – шест, като различните вкусове на Фибела Wave.

За да се включиш в конкурса, трябва да имаш навършени 14 години. Ако си между 14 и 18 години можеш да се включиш само със съгласието на родителите си.

Предложеният дизайн трябва да е авторски на тема „Enjoy the day“. Да е нещо, което те вдъхновява, вълнува. Препоръчва се да го представиш на бял (неутрален) фон. От там нататък всичко зависи от това колко хора ще гласуват за него.

Всички дизайни ще бъдат проверявани от администратор, преди да бъдат качени на сайта, за да се избегнат обиди от религиозно, културно или сексистко естество.

Двайсетте дизайна, събрали най-много гласове, ще бъдат обсъдени от жури, което ще определи шестимата финалисти.

Ако си сред тях, ще имаш шанса да видиш дизайна си върху тениски, които ще се продават, като част от нова колекция, в магазините на Hot Spot. Нещо повече – шестимата дизайнери ще получат и процент от продажбите на тениските с техния дизайн.

Не забравяй да запазиш оригинала на своя дизайн, независимо дали е в аналогов или дигитален формат. Така отпечатването му върху тениската, в случай че спечелиш, ще бъде по-качествено.

Краен срок за участие: 05 Ноември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.