Модно ревю върна БГ звезди в стила на 60-те и 70-те

2
Добави коментар
yApple

В елегантен стил и неповторима атмосфера, вдъхновена от 60-те и 70-те години, модна къща MAX&Co. посрещна клиенти и специални гости на марката за представянето на модните тенденции за идните студени дни.

Новата колекция есен-зима 2012/13, както и капсулната колекция палта и аксесоари към тях – Il mio cappotto, бяха представени на ревю, на което присъстваха едни от най-актуалните известни личности у нас.

Акрисите от сериала „Къде е Маги?“ – Параскева Джукелова, София Кузева-Чернева и Евелин Костова, както и дами от медийния и светски елит в България – Кремена Халваджиян, Теодора Духовникова, Ирина Савина, Вяра Атова, адреналинките Пепи, Вики и Алекс са само част от известните лица, които бяха засечени по време на ревюто.

Мениджър „Продажби и маркетинг“ на MAX&Co Светлана Блокина от своя страна пък бе официалният представител на марката по време на модното събитие.

От ревюто (Вж. галерия със снимки от модното шоу), което се проведе в бутика на бул. „Витоша“ 56, стана ясно, че през есента

дамското палто идва в традиционни форми и цветове за перфектна визия.

Тази красива връхна дреха – главен елемент в гардероба на всяка жена, който отразява стила и личността й, представлява

емблема на един неостаряващ стил, който засенчва моментните тенденции.

Всичко в кройката, линията, начина, по който дрехата стои, показва перфектните шивашки умения, които демонстрира и модната марка MAX&Co, показвайки какво ще бъде на мода през идните месеци.

През идния хладен сезон дамите ще блеснат в топли палта.

Някои от моделите са вдъхновени от конната езда, като силно подчертават талията и носят духа на 70-те.

Друго любопитно предложение са и палтата тип разкроени пелерини, напомнящи елегантно привлекателността на 60-те.

Отличителните акценти в колекцията са обемните яйцевидни форми,в съчетание с брилянтните цветове или вплетени интересни геометрични шарки.

Вталени и очертаващи тялото форми, комбинирани с изчистени цветове, създават един неочакван визуален ефект, специално в съчетание с различни кожени аксесоари и яки.

При аксесоарите има класика, но също и някои по-нестандартни комбинации.

Типично дамските шапки имат изявено присъствие, както и вдъхновените от жокейското облекло обли капели от вълна в комбинация с естествена кожа и гущерова окраска.