Paco Rabanne 1 Million мъжки парфюм 100ml

2
Добави коментар
krparvan
krparvan

Paco Rabanne лансира своят уникален, златен парфюм 1 Million

Дизайнерската къща на Paco Rabanne създаде може би своят най-голям шедьовър и бестселър през 2008-а година. Това е парфюмът за мъже 1 Million, върху който са работили повече от година известните носове Michel Girard, Christophe Raynaud и Olivier Pescheux.

Вдъхновен от метала

Да точно така, Paco Rabanne е ексцентричният дизайнер който има много уникални и футуристични виждания за живота и вселената. Вдъхновението за този парфюм той взема от златото, което е скъпоценен и много желан метал от всички още от древни времена. Дизайнера има идеи които превъзхождат нашето време, като дрехи от метал, а сега и с аромата символизиращ метала той се опитва да затвори кръга на своите модни виждания.

Моето мнение за аромата на Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million е невероятен и изпълнен с приятни изненади аромат. Първото нещо което прави впечатление когато усетите уханието му да се огледате откъде идва! Това наистина е така, просто аромата му е напълно различен от съвсем друг характер, не съм убеден че символизира богатство, но определено напомня за нещо луксозно. Изключително интензивният му аромат в първата секунда от впръскването му напомня на плодова салата с много малко ром, който обаче не присъства в нотките му, но повярвайте това е усещането. След още няколко минути започва да се усеща топлината на аромата му изпълнена с дървесни нотки, кехлибар и пачули. Ментата която е във връхните му нотки е едва забележима според мен.

Нотки и опаковка

Флакона на 1 million наподобява Златно кюлче от банков трезор като форма и цвят. На лицевата част е гравирано името и логото на Paco Rabanne. Предлага се в флакони от 50 и 100ml.

Връхни нотки: грейпфурт, мента, червен портокал;
Сърдечни нотки: светла кожа, роза, канела, подправки;
Базови нотки: синтетичен кехлибар, бели дървесни нотки, пачули.

Написано от Станислава Пейчева

Ние добавихме парфюма на 28 септември вторник, 2010.