Филми с мнения на лекари за продуктите на АкваСорс и отзиви от майки с деца

13
Добави коментар
rtrtrt
rtrtrt

Ще се радваме да публикуваме и Вашите впечатления от продуктите на АкваСорс! Можете да ни изпратите Вашата история и ако желаете – име, възраст, професия, електронен адрес, сайт, телефон, снимка на адрес . Благодарим!

Име: Росен Тодоров

Възраст: 47

Професия: Алпинист

E-mail:

URL: http://technoalp.com

Телефон: 0888 455 770

Обичам да бъда сред природата – на ски, с каяк или просто на пешеходен преход. Разбира се, най-много ми харесва да се катеря – по скали през лятото и по замръзнали водопади през зимата. Понякога тези занимания са доста екстремни или продължителни. Това означава, че ми е нужна сила и издръжливост на мускулите. Не е за пренебрегване и вероятността за по-бързо износване на ставите и организма като цяло при активно спортуване.

Затова много е важно пълноценното клетъчно хранене. Аз го постигам с безвредните суперхрани на АкваСорс, специално препоръчвани за спортисти: Коензим Q10 с хром и АФА, Коластра и СуперAнтиоксидант с Пикногенол. Много добре помагат Храносмилателни ензими и Зелена Енергия. При нужда от бързо възстановяване – действащите след секунди Клетъчна Енергия и Слънчева Енергия.

Идеална за къмпинг, на море, на планина и навсякъде в природата. Не Ви е нужна паста за зъби, дори и вода. Произвежда се в Япония – Йонна четка за зъби Соладей-еко

Продуктите са наистина уникално добри. Препоръчвам Ви да ги опитате – няма да съжалявате!

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с мен. В случай, че желаете да сте информирани за последните тенденции относно здравословен начин на живот и спорт, абонирайте се за безплатния ни бюлетин от тук.

 

 

Име: Мария Спиридонова

E-mail:

Коластра, водорасли и ЕМК в помощ при бременност и кърмене

Здравейте, Росен!

Редовната употреба на продуктите Зелена енергия, АФА, Колактив 3 и ЕМК ми помогна за сравнително лека двуплодна бременност и да родя две напълно здрави момиченца (родиха се в 36 седмица, едната 2450, а другата 2680 гр.), които се развиват много добре, хранени само с кърма. За два месеца едната е пораснала с 11, а другата с 9 сантиметра, което показва колко добре влияе клетъчната храна на организма. Коластрата ми помогна да ги износя до деветия месец, а общо продуктите, които ползвах – да се развиват с доста добро тегло и размери. По време на бременността хемоглобинът ми беше паднал на 90, в момента – 2 месеца и половина след раждането, (въпреки че, за голямо мое съжаление, беше оперативно и въпреки че до скоро ми изтичаха лохиите), се е качил на 122. Мисля си, че това е благодарение основно на продуктите на Аква сорс. Продължавам да ги използвам, защото така се грижа за здравето на трима човека едновременно. Също така енергията, която водораслите ми дават, ми помага да се чувствам сравнително бодра, въпреки малкото и накъсан сън.

Благодаря Ви!

Сърдечни поздрави, Мария Спиридонова Кърджали, 18.03.2011 г.

Име: Ивайло Ангелов

E-mail:

Телефон: 0886341330

Как свалих 10 килограма само с помощта на Лесно начало

Когато бях на 19 години тежах 87 килограма, а съм висок 188 см. Тъкмо бях завършил училище и трябваше да си намеря работа. Тъй като бях и студент, започнах като ресторантски работник в McDonald’s. Първоначално нямах проблеми с килограмите, а и все още тренирах редовно. Въпреки че се хранех там, за 3 месеца качих само 1 килограм. След като ми започнаха лекциите обаче, нямах време да спортувам и ми останаха само лекции и работа. Често ми се налагаше да си похапвам в работата и така за 3 години качих 10 килограма и от 87 станах 97! След като ме повишиха, започнах да получавам и порцион (безплатна храна), което автоматично значеше още повече вредна храна! Тогава от периода октомври 2013 г. – януари 2014 г качих още 18 килограма. И така от 97 станах 115 килограма. Поддържах тези килограми до месец май 2014 г., когато реших да си взема Лесно Начало от АкваСорс. Не го бях взел с цел да отслабна, а с цел да прочистя организма си. Това, което се случи обаче е, че не само си прочистих организма, а за един месец (от началото на май до началото на юни) свалих цели 10 килограма и то без да спортувам! Също така бях спрял да се храня с вредна храна – fast food. Така от 115 килограма станах 105. Ето как установих, че ако човек намали или спре изцяло вредната храна, спре да яде поне 2-3 часа преди да си легне и пие такива добри суперхрани и хранителни добавки като продуктите от Лесното Начало, всеки може да сваля килограми изключително бързо и без много усилия. Продължих да взимам други продукти от АкваСорс и сега, когато пиша тази история, тежа 100 килограма, т.е. от юни до октомври съм свалил още 5 килограма. Определно препоръчвам тези супер храни и хранителни добавки на всеки, който иска да регулира теглото си, без да се притеснява от тежки натоварвания и строги диети!

Филми с мнения на лекари за продуктите на АкваСорс и отзиви от майки с деца
д-р Вилма Михайлова – педиатър и хомеопат
д-р Петър Найденов – педиатър и хомеопат
г-жа Цветина Асенова
г-жа Светла Петкова
д-р Юлия Цанкова – педиатър и хомеопат