Тв водещата Ива Атанасова открива собствен бутик » shop Гид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ива Атанасова, която отдавна има афинитет към стила и модата, ще открие свой бутик. Модният център, собственост на Тв водещата, ще отвори врати на 25 октомври от 19,30 часа. Магазинът ще се казва Look At Mee и ще се намира на на ул.“Златен рог“ №16 в кв. „Лозенец“ /срещу Кемпински Хотел Зографски/.

Ива е решила да даде път на млади и талантливи български дизайнери, които ще предлагат своите произведения. В Look At Mee ще се продават дрехи на марките: TINA SOCIAL CLUB – Христина Ангелова, CK Fashion – Цвета Кусева, Matmazel – Ваня Райкова, тоалети на дизайнерите Нина Тодорова, Валентин Кулагин, бижута и аксесоари на популярния тандем Mauri&Villi и на топ-фотографката Велислава Каймаканова.

Всички брандове дават сериозна заявка за място сред елита на родната модна индустрия. Дамите, които искат да изглеждат стилни трябва да посетят новия моден център, който ще предлага съвсем нов поглед към женската индивидуалност.

Бутикът ще отвори врати със стилно парти и коктейл, на което ще присъства част от светския и бизнес елит на столицата. Популярни личности от всички сфери на обществения живот ще поздравят Ива Атанасова за новото й начинание. Красавицата засне и специална фотосесия по повод предстоящото откриване. Клиентите и почитателите на модата ще намират бутикови дрехи в новия модния център, който има амбицията да се превърне в притегателно място за всички фешън маниаци.

Скоро стартира и специалната Facebook-страница на Fashion Boutique Look At Mee, която ще ви информира за всички нови колекции, специални предложения и отстъпки.