Myla представиха нова колекция бельо

6
Добави коментар
social
social

Myla представиха нова колекция бельо
23 октомври 2012, вторник 11:11:50 Europe/Istanbul

Британската марка Myla представи нова впечатляваща колекция бельо във винтидж стил. Характерни за моделите са някои еротични елементи, които в близкото минало са смятани за твърде провокативни и неморални. Новата колекция бельо на Myla се предлага в базисните цветове – черно, бежово, бяло, червено и небесно синьо. Всички модели се отличават с висок стил, качество и комфорт.

Дизайнът им, изразен във фантастично подбраните материи, украси и нежни допълнения, впечатлява още от пръв поглед. Всички интимни предложения излъчват лукс и класа като се започне от фините сутиени без подплънки, направени от дантели и коприна до бикините и прашките, с които комфортът никога не напуска тялото. Дантелените прашки се предлагат в комбинация с жартиери и ластици за чорапи, които са подходящи за ежедневно носене. Основен акцент в колекцията е поставен върху чисто новите модели сутиени. Интересното при тях е, че се предлагат със специална панделка, която се увива около врата и придава излъчване едновременно на стил и еротика. Комплектът включва чорапи, дантелени прашки, жартиери и ръкавици в червено.

 

 

Другият акцент на новата колекция бельо на Myla е черен сатенен корсет, който е подходящ за всекидневна употреба под официалния тоалет. Той прави женската фигура по-слаба като в същото време не създава неудобство.

Първият магазин, с който компанията Myla стартира дейността си отваря врати през 1999 година в лондонския квартал Нотинг Хил. Още в самото начало марката успява да спечели интереса на дамите и бързо добива популярност в родината, а броят на новите клиенти не спира да расте. Името на марката се свързва не само с красиво бельо, но и с иновативните си секс играчки, създадени по идея на световно признати дизайнери. Днес Myla е марка бельо, която се радва на голям престиж не само в родната Англия, но и в цял свят. От 2004 година марката активно развива дейността си и открива представителни магазини в различни точки на света. Особена популярна е в САЩ.

Публикувано в Бельо

от

админ