Над 1500 коли осъмнаха със „счупени“ стъкла

4
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Над 1500 коли в София и Бургас днес осъмнаха със „счупени” странични стъкла. За щастие на собствениците на тези автомобили няма да им се налага да ги сменят, защото „счупването” е само оптична измама, произведена от прозрачни фолиа на Generali България. Целта на иновативната кампания е да насочи вниманието на шофьорите към необходимостта от застраховка „Каско” за автомобилите им и да промотира новият продукт на Generali в тази категория.

Всяко от фолиата е прозрачно и имитира счупено автомобилно стъкло. За разлика от нормалните лепящи се стикери, фолиата на Generali използват нова технология, разчитаща на статично електричество. Така отлепването на фолиата отнема само едно дръпване, без да оставя следи по стъклата на автомобила.

Собствениците на коли, които са намерили фолио, имитиращо счупено стъкло от Generali върху своите автомобили, имат възможността да участват и в специална игра на Facebook страницата на компанията: www.facebook.com/generali.bg. Те ще имат шанса да спечелят таблет Samsung Galaxy Tab и още много други интересни награди. Условието е единствено да харесат страницата на Generali във Facebook и да участват в играта.

Новата застраховка „Каско”, която Generali започна да предлага от 18 октомври, включва всички стандартни покрития, към които без допълнителна премия се застраховат и рисковете земетресение и умишлен пожар на автомобила. Застраховката е без самоучастия и утежнения, с покритие за България и безплатно разширение на покритието за чужбина. За своите клиенти Generali Застраховане е разработила процеси на лесна, бърза и удобна регистрация, обработка и изплащане на щети. Компанията разполага с 24/7 Асистанс център, център за обслужване на клиенти (Call Center) и регионални центрове за ликвидация на щети. Подобрените условия и новите моменти в автомобилния продукт на компанията са валидни както за „Каско Фамилия” за физически лица, така и за предложението към юридическите лица – „Бизнес Каско”.

„Новата ни застраховка „Каско” е оптимална комбинация от застрахователни покрития, цена и добавена стойност за клиентите и вярвам, че ще бъде харесана от много хора. Затова и избрахме да я промотираме по този иновативен начин,” коментира Главният изпълнителен директор на Generali България Ивайло Йосифов.