Елен Колева пусна списък на мъжете, с които не е спала

1
Добави коментар
ted_kuchkova
ted_kuchkova

Момчето, което визирате като мое гадже, беше част от премиерата на филма, в който участвам – „Хотел Трансилвания”, в ролята на Дракула, заяви актрисата Елен Колева по случай информацията, че излиза с  Георги Спасов.

Не познавам това момче, а вие го направихте и мое гадже, писа до медиите Колева, която доби супер популярност покрай връзката си с майонезения бос Александър Найденов.

Тя подчерта, че никога не е имала интимни контакти със следните лица – Ириней Константинов, Пламен Константинов, Ники Илиев, Филип Аврамов, Асен Блатечки. Запознати отбелязаха, че в списъка липсва името на Башар Рахал, който е стара тръпка на Колева. 

Спойката й с Найденов се разпадна, а босът на “Олинеза” заяви публично, че макар да не е хващал половинката си на калъп, тя се е виждала с нейни бивши гаджета тайно от него, пише blife.bg

Той е категоричен, че вече няма връщане назад във връзката им, след като разбрал, че Елен е поддържала някакви отношения със свои бивши интимни партньори.

Уж просто приятели, колеги, братовчеди. Но не приемам, че може да ти бъде просто братче някой, с когото си преспивал. А и защо ще криеш тези контакти, ако не е така, заключава бизнесменът.

Той  споделя, че е бил много наранен от тези лъжи, които са крити с години. Найденов си спомня, че когато е започнал да се връща в миналото, открил богат именник от бивши гаджета на актрисата.