Дани Маунтин: Хлябът е в порното, не във футбола

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Наясно сме колко бивши и настоящи футболисти ще се замислят върху заглавието на материала. Бързаме да поясним, че футболът носи повече радост на нашия главен герой, но чрез порното той взима мечтаните пачки. Представяме ти Дани Маунтин, брато. Бивш английски талант, който заради травма става… порноактьор.
Има дете от твоята виртуална любов Ева Анджелина. Да, тази с цайсите и сърчицето върху лявата цица. Виж в порнораздела на “Замунда”. Няма значение от къде знаем, чети и не се отплесвай, поучително е.

Талантът

Дани Маунтин (Планината) бе преуспяваща надежда в младежкия и резервния тим на Саутхемптън и Уикомб, играеше срещу бъдещи звезди като Джо Коул и Гарет Бари. Получи покана дори от националния юношески тим на Англия. Когато е в юношеския състав на Саутхемптън, мнозина специалисти му обещават бляскава футболна кариера. Челси, Тотнъм и Уест Хем били изпратили запитвания за младия нападател, но на този етап той не искал да се маха от Саутхемптън, защото предпочитал да остане лоялен към тях.

“Съкровената ми мечта беше да стана футболист”, сподели той пред сп. “4-4-2″ от дома си в Лос Анджелис, където живее със съпругата си, порнозвездата Ева Анджелина.

“На 9 г. отидох при Светците, след което Арсенал, Челси и Уест Хем веднага ме бомбардираха с оферти”.

Бърз стрелец, Маунтин впечатли дори няколко носители на световната купа.

“Алън Бол и Джеф Хърст ни гледаха как тренираме, когато бях на 12 г. Тогава Джеф каза на баща ми: “На всеки 10-15 години се ражда един талант, който се откроява над другите. Аз вярвам, че вашият син е именно този талант”. Дълго време след тези хвалби ходех като смахнат”.

За нещастие по време на юношески мач получава тежка травма на коляното и въпреки лечението не успява да се възстанови напълно и клубът го освобождава. Приема факта, че повече няма да се занимава с футбол и им тегли една сочна английска псувня на всички. За кратко се насочва към дърводелството. Когато е на 19 обаче нещата се преобръщат и животът му се променя коренно. Един вид пак се занимава с дърводелство, но малко по-различно.

Писалката

Скоро симпатягата пробива в порноиндустрията чрез своя приятелка от “страница 3″ на в. Сън, която му издейства прослушване. Двамата дори били гаджета, а агентът на момичето я накарал да се снима в порно филм. Дани решил, че не може да я порят, а той да гледа ей така. Затова решава да размаха томахавката и също да се пробва в порното. Дани толкова се вживява в първата си роля, че мацката му не издържа и го зарязва. Но пък кариерата тръгва нагоре.

“Хич не бях нервен, защото съм играл пред огромни тълпи с Челси и Арсенал, и се представих достойно”, гордо споделя той. “Планината” буквално шашва журито със своите природни дадености (22.5 см “писалка”), и в момента разпределя времето си между порноснимките и холивудския Ол стар тим на Вини Джоунс в Лос Анджелис. Маунтин твърди, че Джоунс дори му предложил да го върне обратно в професионалната игра в Англия. “Зная, че ритам добре, Вини се опита да ме убеди, но аз зная прекрасно къде е хлябът и той е в порното. Просто във футбола никога не мога да спечеля толкова пари”.

Ева Анджелина, пишем и треперемм-м-мм-м

Следва въпросът, по-добър ли е футболът от секса? “Абсолютно да. Аз работя с красиви жени от понеделник до събота, но най-приятното време от седмицата за мен са 90-те минути футбол в неделя. Работата ми е мечта за всеки мъж, но първата ми любов си остава футболът.”

Къде е палавата Ева Анджелина? Двамата имали обща сцена в началото на кариерата на Дани. Съдба, взели, че се харесали. На нея толкова й допаднало лашкането, че направо се влюбила и му казала, че го взима за съпруг. И от дума на дума се стигнало до сватба. После дошло и детето. На Дани е, гаранция. Малко след това обаче двамата се разделят, но продължават да поддържат добри взаимоотношения. И въпреки че с Ева не са заедно, често им се налага да се засичат, не само заради детето, но и по… работа.