Дъщерята на Доган избяга от баща си заради тормоз

1
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Демет се разбунтувала, защото Доган не я пускал да излиза никъде, както и да кани приятелите си в сараите. Сокола дори опитал да ограничи

Дъщерята на Ахмед Доган – Демет, избяга от баща си след жесток скандал. Детето не издържало на постоянния контрол, на който било подложено и скандалите които вдигал Сокола и отишло да живее при майка си, твърди „България Днес“.

Демет се разбунтувала, защото Доган не я пускал да излиза никъде, както и да кани приятелите си в сараите. Сокола дори опитал да ограничи контактите на дъщеря си в социалните мрежи, което преляло чашата на търпението. „В редките случаи, когато Демет получаваше разрешение да излезе, до нея винаги имаше охрана, това не й се отрази добре още повече, че тя е в пубертета“, разказват пред вестника хора от сараите.

В крайна сметка момичето си взело багажа и без дори да се обади на баща си отишло при майка си Ширин Карнобатлъ. След като разбрал какво се е случило, Доган пратил един от джиповете да я прибере у дома, но тя категорично отказала и спряла дори да вдига телефона си. Ширин Карнобатлъ е била заплашвана, че ако някога се появи с друг мъж няма да може повече да вижда дъщеря си. Доган има силата да направи това, тъй като след развода той е получил родителските права над Демет, пише вестникът. Близо 6 м. той е крил дъщеря си и не я е пускал да се види с Шиин, за да може да я склони да подпише документите по развода.

novini.bg

26/10/2012