Играта Bad Piggies с нов среднощен епизод

4
Добави коментар
wweb
wweb

Вероятно, повечето от вас вече са играли Bad Piggies, до втръсване? От днес обаче хибридната версия на Angry Birds се сдоби с нов епизод, които добавя 15 невиждани до сега нива и свежа доза забавления. Ъпдейтът пристига под заглавие „Полет през нощта“ и предлага непознати мрачни места. Освен това, Rovio пуска допълнителен щур sandbox режим на играта (платен за съжаление).

За феновете на Angry Birds, това е втората добра новина за последните 24 часа, след като финландската компания пусна „Хелоуин“ епизод с 30 нови нива в Angry Birds Seasons.

 

Bad Piggies излезе преди по-малко от месец, както за iPhone, iPad, iPod touch и Mac OS устройства, така и за Android. Сюжета на играта е фокусиран върху бягството на зелените прасета от пернатите Angry Birds, като с подръчни материали те трябва да си проектират летателни машини, с които да стигнат колкото се може по-далеч.

 

Ъпдейтът е безплатен за хората, които притежават оригиналната игра. За останалите, тя е достъпна в App Store (за $0.99) и Google Play (безплатно).