Лора Караджова подгрява Джей Ло на 18 ноември

1
Добави коментар
Yoani4ka
Yoani4ka

Суматоха
  Шоу

Лора Караджова подгрява Джей Ло на 18 ноември

PlovdivWeek на 27/10/2012, 10:32

Снимка: cherryplucker.com

Концертът на Джей Ло ще е на 18 ноември в зала Армеец

Лора Караджова ще подгрява зрителите преди появата на латино звездата Дженифър Лопес на 18 ноември в зала „Армеец“.  Тя ще бъде в компанията на нашумелия напоследък Бобо, който цяло лято печелеше фенове с парчето „Дим да ме няма“.

„Оставам тук“, „Спуснати завеси“ и „Виновен“ са част от песните, включени в репертоара на родните звезди по случай събитието.

От Symphonics Entertainment Group, които водят Джей Ло в България, информираха, че още една световноизвестна звезда, снимала наскоро клип у нас съвместно с Бобо, ще излезе на сцената. Оказва се, че това е рапърът Редмен, пише Стандарт.

Турнето Dance Again на Лопес тече с пълна сила. Досега тя е посетила 13 държави и е изнесла 14 концерта на Стария континент. Над 235 000 фенове вече успяха да танцуват заедно с латината в своите родни страни.

Бременността на Дженифър Лопес обаче напредва и й създава проблеми след концерти. Тя беше засечена да си купува медикаменти в аптека в британската столица, но после успокои феновете, че това няма да попречи на турнето й.